Programma

KYP FLOW: VORM het (bouw)proces
 

Datum & tijd
Donderdag | 14:00 - 14:30
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
Norbert Schotte en Stan Roestenberg 
Organisatie
VORM en KYP FLOW
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-06 14:00:00 2019-06-06 14:30:00 Europe/Amsterdam KYP FLOW: VORM het (bouw)proces Ieder project is identiek. Zeg dit en je hebt de gemiddelde projectmanager op je nek. Maar als je procesmatig naar een project kijkt, zijn VORM en KYP ervan overtuigd dat een bouwproces voor minimaal 90% identiek is. Daarom hebben KYP en VORM de handen in ineen geslagen en het stappenkaartensysteem van VORM gedigitaliseerd en de BV KYP Flow opgericht. Stan Roestenberg (KYP) en Norbert Schotte (VORM) vertellen je graag hoe KYP Flow is ontstaan, wat de achterliggende gedachte is en luister hoe KYP Flow ook uw proces kan verbeteren. PROVADA - PROVADA FUTURE VORM en KYP FLOW info@provada.nl

Ieder project is identiek. Zeg dit en je hebt de gemiddelde projectmanager op je nek. Maar als je procesmatig naar een project kijkt, zijn VORM en KYP ervan overtuigd dat een bouwproces voor minimaal 90% identiek is. Daarom hebben KYP en VORM de handen in ineen geslagen en het stappenkaartensysteem van VORM gedigitaliseerd en de BV KYP Flow opgericht.

Stan Roestenberg (KYP) en Norbert Schotte (VORM) vertellen je graag hoe KYP Flow is ontstaan, wat de achterliggende gedachte is en luister hoe KYP Flow ook uw proces kan verbeteren.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -