Programma

Innovatie in vastgoed
  • Commercieel Vastgoed
  • Ontwikkelen
 

Datum & tijd
Donderdag | 11:30 - 11:50
Locatie
Stand 10-14
Moderator
Sander Klous en Ger Jaarsma 
Organisatie
KPMG / NVM Business
+ Agenda 2019-06-06 11:30:00 2019-06-06 11:50:00 Europe/Amsterdam Innovatie in vastgoed NVM & KPMG: In Business met data Vele partijen binnen het commerciële vastgoed timmeren aan de weg op het gebied van digitalisering, apps en AI. Al die zaken worden gevoed met data. Data is het nieuwe goud. Wat betekent data voor de toekomst van commercieel vastgoed? NVM Business beschikt als geen andere partij in Nederland over grote hoeveelheden data, zoals verhuur- en beleggingstransacties. Samen met KPMG kijkt de NVM naar de mogelijkheden van data. Welke kansen biedt het voor de bedrijfsmakelaar en – taxateur en wat zijn de uitdagingen? https://www.nvm.nl/provada PROVADA - Stand 10-14 KPMG / NVM Business info@provada.nl

NVM & KPMG: In Business met data

Vele partijen binnen het commerciële vastgoed timmeren aan de weg op het gebied van digitalisering, apps en AI. Al die zaken worden gevoed met data. Data is het nieuwe goud. Wat betekent data voor de toekomst van commercieel vastgoed?

NVM Business beschikt als geen andere partij in Nederland over grote hoeveelheden data, zoals verhuur- en beleggingstransacties. Samen met KPMG kijkt de NVM naar de mogelijkheden van data.

Welke kansen biedt het voor de bedrijfsmakelaar en – taxateur en wat zijn de uitdagingen?

https://www.nvm.nl/provada

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -