Programma

Hoe ziet de vastgoedtransactie en woonbeleving van de toekomst eruit?
  • Commercieel Vastgoed
  • PropTech
  • Blockchain
 

Datum & tijd
Donderdag | 14:00 - 14:30
Locatie
Stand 10-10
Moderator
Ali Babakhan, Productmanager Rabo eBusiness  
Organisatie
Rabobank
+ Agenda 2019-06-06 14:00:00 2019-06-06 14:30:00 Europe/Amsterdam Hoe ziet de vastgoedtransactie en woonbeleving van de toekomst eruit? Hoe ziet de vastgoedtransactie en woonbeleving van de toekomst eruit?     Een vastgoedtransactie moet zo soepel en makkelijk mogelijk geregeld kunnen worden voor vastgoedprofessionals en huurders. Waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en gemak voor beiden geborgd wordt.  Ook tijdens het wonen is het van belang dat huurders eenvoudig hun woonwensen kunnen regelen en een optimaal woongenot beleven.  Dit kan door vanuit één platform bijvoorbeeld een reparatieverzoek in te dienen, onderling met elkaar te communiceren en activiteiten met elkaar te kunnen afstemmen.  Tijdens deze presentatie laat OSRE samen met Rabobank en Allthings zien hoe de huurtransactie van morgen eruit ziet en hoe huurders de beste woonervaring krijgen! Sprekers: Ali Babakhan, Productmanager Rabo eBusiness Jurjen Thomas, Founder OSRE Frank Vos, Director Business Development   PROVADA - Stand 10-10 Rabobank info@provada.nl

Hoe ziet de vastgoedtransactie en woonbeleving van de toekomst eruit?    
Een vastgoedtransactie moet zo soepel en makkelijk mogelijk geregeld kunnen worden voor vastgoedprofessionals en huurders. Waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en gemak voor beiden geborgd wordt. 
Ook tijdens het wonen is het van belang dat huurders eenvoudig hun woonwensen kunnen regelen en een optimaal woongenot beleven. 

Dit kan door vanuit één platform bijvoorbeeld een reparatieverzoek in te dienen, onderling met elkaar te communiceren en activiteiten met elkaar te kunnen afstemmen. 

Tijdens deze presentatie laat OSRE samen met Rabobank en Allthings zien hoe de huurtransactie van morgen eruit ziet en hoe huurders de beste woonervaring krijgen!

Sprekers:
Ali Babakhan, Productmanager Rabo eBusiness
Jurjen Thomas, Founder OSRE
Frank Vos, Director Business Development

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -