Programma

Hoe de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) voor het bouwen tot hogere klanttevredenheid leidt
  • Commercieel Vastgoed
  • Logistiek/bedrijfsruimte
 

Datum & tijd
Dinsdag | 12:30 - 13:00
Locatie
Stand 12-51
Moderator
Ivo van der Mark 
Organisatie
Janssen de Jong Groep
+ Agenda 2019-06-04 12:30:00 2019-06-04 13:00:00 Europe/Amsterdam Hoe de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) voor het bouwen tot hogere klanttevredenheid leidt Toen het wetsvoorstel Kwaliteitsborging (Wkb) voor het Bouwen werd ingediend bij de Tweede Kamer, waren er voor de (grote) utiliteitsbouw nog geen pilotprojecten. Hercuton besloot daarop in 2016 een pilotproject volgens deze systematiek te realiseren, een distributiecentrum van 32.000 m2 op bedrijventerrein Dordtse Kil III. De werkwijze sluit goed aan bij onze conceptmatige manier van bouwen en beviel zo goed, dat vooruitlopend op de invoering van de Wkb inmiddels negen projecten volgens deze nieuwe werkwijze zijn uitgevoerd. Benieuwd naar de ervaringen, resultaten en gevolgen voor de klanttevredenheid? Kom dan dinsdag 4 juni a.s. om 12.30 uur naar de lunchbijeenkomst in stand 12.51. Ivo van der Mark, Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep, vertelt u alles hierover. Om de jonge generatie zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met onze conceptmatige manier van bouwen, ook wel LEGOlisering genoemd, verloten we tijdens deze presentatie een legopakket met 212 stuks reuze LEGO-blokken. De jeugd heeft immers de toekomst. De winnaar kan dit pakket doneren aan een goed doel naar keuze. PROVADA - Stand 12-51 Janssen de Jong Groep info@provada.nl

Toen het wetsvoorstel Kwaliteitsborging (Wkb) voor het Bouwen werd ingediend bij de Tweede Kamer, waren er voor de (grote) utiliteitsbouw nog geen pilotprojecten. Hercuton besloot daarop in 2016 een pilotproject volgens deze systematiek te realiseren, een distributiecentrum van 32.000 m2 op bedrijventerrein Dordtse Kil III. De werkwijze sluit goed aan bij onze conceptmatige manier van bouwen en beviel zo goed, dat vooruitlopend op de invoering van de Wkb inmiddels negen projecten volgens deze nieuwe werkwijze zijn uitgevoerd.

Benieuwd naar de ervaringen, resultaten en gevolgen voor de klanttevredenheid? Kom dan dinsdag 4 juni a.s. om 12.30 uur naar de lunchbijeenkomst in stand 12.51. Ivo van der Mark, Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep, vertelt u alles hierover.

Om de jonge generatie zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met onze conceptmatige manier van bouwen, ook wel LEGOlisering genoemd, verloten we tijdens deze presentatie een legopakket met 212 stuks reuze LEGO-blokken. De jeugd heeft immers de toekomst. De winnaar kan dit pakket doneren aan een goed doel naar keuze.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -