Programma

Het Vastgoedcultuurdebat 2019
 

Datum & tijd
Dinsdag | 13:00 - 14:00
Locatie
Business Forum
Moderator
Muel Kaptein – Professor Erasmus Universiteit 
Organisatie
PROVADA B.V. i.s.m. KPMG Real Estate
Themabijeenkomst
+ Agenda 2020-06-16 13:00:00 2020-06-16 14:00:00 Europe/Amsterdam Het Vastgoedcultuurdebat 2019 De vragen die centraal staan tijdens het debat zijn: Hoe is het gesteld met de cultuur binnen de vastgoedsector? Hebben de marktontwikkelingen impact op het gedrag en de cultuur? Wat leert de sector van het moreel kompas van de jongere medewerker en hoe beïnvloedt dit de prestatiecultuur? Welke integriteitrisico’s brengt het gebruik van algoritmes in de bouw- en vastgoedsector met zich mee? Onder leiding van Muel Kaptein – Professor Integriteit & bedrijfsethiek aan de RSM Erasmus University en tevens Partner bij KPMG Integrity & Compliance zullen wij middels prikkelende stellingen en dilemma’s stilstaan bij het imago van en de cultuur en integriteit binnen de sector. Wij zullen met de volgende deelnemers in debat gaan over de voorwaarden van een integere prestatie cultuur en hoe dit een integraal onderdeel moet gaan uitmaken van onze sector cultuur: Dick van Hal, Voorzitter IVBN en CEO Bouwinvest; Jan Kamminga, Voorzitter Vastgoedbelang Roel van de Bilt , Voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken sectie Vastgoedfinanciering Directeur Rabo Real Estate Finance; Nicolette Zandvliet, Senior jurist van de NEPROM PROVADA - Business Forum PROVADA B.V. i.s.m. KPMG Real Estate info@provada.nl

De vragen die centraal staan tijdens het debat zijn: Hoe is het gesteld met de cultuur binnen de vastgoedsector? Hebben de marktontwikkelingen impact op het gedrag en de cultuur? Wat leert de sector van het moreel kompas van de jongere medewerker en hoe beïnvloedt dit de prestatiecultuur? Welke integriteitrisico’s brengt het gebruik van algoritmes in de bouw- en vastgoedsector met zich mee?

Onder leiding van Muel Kaptein – Professor Integriteit & bedrijfsethiek aan de RSM Erasmus University en tevens Partner bij KPMG Integrity & Compliance zullen wij middels prikkelende stellingen en dilemma’s stilstaan bij het imago van en de cultuur en integriteit binnen de sector.

Wij zullen met de volgende deelnemers in debat gaan over de voorwaarden van een integere prestatie cultuur en hoe dit een integraal onderdeel moet gaan uitmaken van onze sector cultuur:

  • Dick van Hal, Voorzitter IVBN en CEO Bouwinvest;
  • Jan Kamminga, Voorzitter Vastgoedbelang
  • Roel van de Bilt , Voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken sectie Vastgoedfinanciering Directeur Rabo Real Estate Finance;
  • Nicolette Zandvliet, Senior jurist van de NEPROM
- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -