Programma

Herman den Blijker & Isabelle Vries: win een diner voor 2 in pop-up restaurant!
  • Commercieel Vastgoed
  • Ontwikkelen
  • Transformatie / Leegstand
 

Datum & tijd
Woensdag | 11:00 - 11:45
Locatie
Stand 12-03
Moderator
 
Organisatie
Havenbedrijf Rotterdam N.V.
+ Agenda 2019-06-05 11:00:00 2019-06-05 11:45:00 Europe/Amsterdam Herman den Blijker & Isabelle Vries: win een diner voor 2 in pop-up restaurant! ​Gebiedsmanager Isabelle Vries en topchef Herman den Blijker vertellen over de unieke samenwerking voor Herman's pop-up restaurant in de Citrusveiling. De Citrusveiling is een historisch pand in het Merwe-Vierhavens gebied. Een gebied in transformatie, van haven en stad. Waar de maritieme en industriële geschiedenis plaatsmaakt voor de innovatieve maakindustrie, en experiment, creatie en groei volop de ruimte krijgen. Kom naar stand 12-03 en maak kans op een diner voor twee in Herman's nieuwe pop-up restaurant!   PROVADA - Stand 12-03 Havenbedrijf Rotterdam N.V. info@provada.nl

​Gebiedsmanager Isabelle Vries en topchef Herman den Blijker vertellen over de unieke samenwerking voor Herman's pop-up restaurant in de Citrusveiling.

De Citrusveiling is een historisch pand in het Merwe-Vierhavens gebied. Een gebied in transformatie, van haven en stad. Waar de maritieme en industriële geschiedenis plaatsmaakt voor de innovatieve maakindustrie, en experiment, creatie en groei volop de ruimte krijgen.

Kom naar stand 12-03 en maak kans op een diner voor twee in Herman's nieuwe pop-up restaurant!

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -