Programma

Eventstorm onboarding communities
 

Datum & tijd
Dinsdag | 14:00 - 15:00
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
 
Organisatie
HEYDAY & OSRE
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-04 14:00:00 2019-06-04 15:00:00 Europe/Amsterdam Eventstorm onboarding communities Workshop “Onboarden Communities” Waarde toevoegen aan een gebouw en haar gebouwde omgeving door het bouwen van duurzame communities. HEYDAY lanceert met ‘Exponential Life’ het antwoord hoe zij deze communities in de exploitatie fase maximaal laten renderen voor de gebruiker en de belegger. OSRE gaat als technologie partner van HEYDAY tijdens deze workshop met een aantal vastgoedprofessionals verkennen hoe je tijdens de onboarding van kandidaat huurders op communities de juiste huurder op de juiste plek krijgt. We doen dit door middel van eventstorming - een gebruikelijk methode bij software ontwikkeling - om in korte tijd een oplossing voor een uitdaging te vinden. Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan deze workshop. Aangezien er beperkt plek is horen we graag a.s.a.p. of je erbij bent. PROVADA - PROVADA FUTURE HEYDAY & OSRE info@provada.nl

Workshop “Onboarden Communities”

Waarde toevoegen aan een gebouw en haar gebouwde omgeving door het bouwen van duurzame communities. HEYDAY lanceert met ‘Exponential Life’ het antwoord hoe zij deze communities in de exploitatie fase maximaal laten renderen voor de gebruiker en de belegger.

OSRE gaat als technologie partner van HEYDAY tijdens deze workshop met een aantal vastgoedprofessionals verkennen hoe je tijdens de onboarding van kandidaat huurders op communities de juiste huurder op de juiste plek krijgt.

We doen dit door middel van eventstorming - een gebruikelijk methode bij software ontwikkeling - om in korte tijd een oplossing voor een uitdaging te vinden.

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan deze workshop. Aangezien er beperkt plek is horen we graag a.s.a.p. of je erbij bent.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -