Programma

“Duurzaam exploiteren; niet parkeren maar realiseren”

Datum & tijd
Donderdag | 15:30 - 16:30
Locatie
Forum 1
Moderator
 
Organisatie
NEVAP i.s.m. Priva, Spark en Tsavo
Themabijeenkomst
Aanmelden
Aanmelden

Dagelijks organiseert NEVAP wij met de deelnemende leden van het NEVAP Innovatie Huis een bijeenkomst over actuele onderwerpen in de vastgoed-exploitatie sector. 

Op de laatste dag nemen Priva, Spark en Tsavo u mee in het onderwerp: Duurzaam exploiteren; niet parkeren maar realiseren

Kent u dat: U moet duurzaam, U moet economisch rendabel en natuurlijk moet U aansluiten op de toekomstige woon en leeftrends. Exploitanten en woningcorporaties staan voor uitdagingen die een integrale oplossing vraagt.

Hoe verbind je de veranderende leefwijze en mobiliteit met de uitdaging van parkeren, groen in en op jouw vastgoed en voldoe je of overtref je de minimale duurzaamheidslabels op een praktische wijze?

Vandaag vanuit het NEVAP Innovatiehuis laten Priva, Spark en Tsavo met hun expertise zien dat Duurzaam Exploiteren goed te realiseren is. Aansluitend kunt u in het NEVAP Innovatiehuis verder discussiëren. Daar kunt de bestaande ervaringen verder delen en u laten informeren hoe u uw ambitie praktisch realiseert.   

Aansluitend aan dit debat verwelkomen wij u graag bij de NEVAP Beurs Borrel in ‘ons huis’.

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -