Programma

Doorstroming naar geschikte huisvesting voor senioren
  • Zorg & Seniorenhuisvesting
 

Datum & tijd
Woensdag | 12:45 - 13:45
Locatie
Forum 1
Moderator
Tom van 't Hek 
Organisatie
PROVADA B.V. i.s.m. Stijlvol Ouder
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-05 12:45:00 2019-06-05 13:45:00 Europe/Amsterdam Doorstroming naar geschikte huisvesting voor senioren Onder leiding van Tom van ‘t Hek gaan we in op de mogelijkheden van doorstroming naar geschikte huisvesting voor senioren in alle sectoren van woningmarkt. Wat doet de Rijksoverheid om doorstroming van senioren te bevorderen? Hoe kijkt de investeerder naar seniorenhuisvesting? Hoe redeneert een projectontwikkelaar? Wat is de rol van Stijlvol Ouder in dit proces? Hoe belangrijk is Big Data-analyse in planning en het investeringsproces? Martijn Schut, Afdelingshoofd Woningmarkt Ministerie BZK, legt onder meer uit hoe de subsidieregeling van de overheid voor kleinschalige woonvormen er uit ziet. Jeannette Dijkman, oprichter/directeur van Stijlvol Ouder vertelt hoe doorstroming in de praktijk werkt. Wim Wensink, directeur Investment Management Amvest, eigenaar van meer dan 20.000 woningen, vertelt hoe Amvest vanuit social responsability kijkt naar doorstroming. Jessie Wagenaar directeur Verkoop en Gebiedsmarketing BPD licht toe welke mogelijkheden BPD onder meer op het terrein van nieuwbouw te bieden heeft. Co Politiek, directeur Integrator CareInvest, laat op overtuigende wijze zien welke rol Big Data speelt bij de investeringsbesluiten die op basis van korte- en langetermijnstrategie genomen moeten worden. Bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met: PROVADA - Forum 1 PROVADA B.V. i.s.m. Stijlvol Ouder info@provada.nl

Onder leiding van Tom van ‘t Hek gaan we in op de mogelijkheden van doorstroming naar geschikte huisvesting voor senioren in alle sectoren van woningmarkt. Wat doet de Rijksoverheid om doorstroming van senioren te bevorderen? Hoe kijkt de investeerder naar seniorenhuisvesting? Hoe redeneert een projectontwikkelaar? Wat is de rol van Stijlvol Ouder in dit proces? Hoe belangrijk is Big Data-analyse in planning en het investeringsproces?

  • Martijn Schut, Afdelingshoofd Woningmarkt Ministerie BZK, legt onder meer uit hoe de subsidieregeling van de overheid voor kleinschalige woonvormen er uit ziet.
  • Jeannette Dijkman, oprichter/directeur van Stijlvol Ouder vertelt hoe doorstroming in de praktijk werkt.
  • Wim Wensink, directeur Investment Management Amvest, eigenaar van meer dan 20.000 woningen, vertelt hoe Amvest vanuit social responsability kijkt naar doorstroming.
  • Jessie Wagenaar directeur Verkoop en Gebiedsmarketing BPD licht toe welke mogelijkheden BPD onder meer op het terrein van nieuwbouw te bieden heeft.
  • Co Politiek, directeur Integrator CareInvest, laat op overtuigende wijze zien welke rol Big Data speelt bij de investeringsbesluiten die op basis van korte- en langetermijnstrategie genomen moeten worden.

Bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met:

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -