Programma

Docentendebat ASRE-PropertyNL over Impact Prop Tech en data analyse op vastgoedbeslissingen
 

Datum & tijd
Dinsdag | 13:00 - 14:00
Locatie
Stand 12-49
Moderator
 
Organisatie
ASRE
+ Agenda 2019-06-04 13:00:00 2019-06-04 14:00:00 Europe/Amsterdam Docentendebat ASRE-PropertyNL over Impact Prop Tech en data analyse op vastgoedbeslissingen Real Estate analytics; standaard gereedschap van vastgoedprofessionals. Data driven analyses nemen snel toe. Dit raakt niet alleen het werk van taxateurs, consultants, analisten en beleidsmedewerkers maar alle vastgoedprofessionals. Een vast onderdeel van de gereedschapskist van Vastgoeddeskundigen wordt kennis van geautomatiseerde waarderingsmodellen, dashboards en scenario analyses. Haalbaarheidsanalyses zonder degelijke data analyses zullen niet lang meer geaccepteerd worden. Ook al is men zelf geen analist; men krijgt te maken met het gebruik van informatiesystemen en het kunnen interpreteren van uitkomsten daarvan.   Docenten van de ASRE gaan in debat over de vraag hoe snel het gebruik van data analyses toeneemt en wat dat voor het dagelijks vastgoedpraktijk betekent. PROVADA - Stand 12-49 ASRE info@provada.nl

Real Estate analytics; standaard gereedschap van vastgoedprofessionals.

Data driven analyses nemen snel toe. Dit raakt niet alleen het werk van taxateurs, consultants, analisten en beleidsmedewerkers maar alle vastgoedprofessionals. Een vast onderdeel van de gereedschapskist van Vastgoeddeskundigen wordt kennis van geautomatiseerde waarderingsmodellen, dashboards en scenario analyses. Haalbaarheidsanalyses zonder degelijke data analyses zullen niet lang meer geaccepteerd worden.

Ook al is men zelf geen analist; men krijgt te maken met het gebruik van informatiesystemen en het kunnen interpreteren van uitkomsten daarvan.  

Docenten van de ASRE gaan in debat over de vraag hoe snel het gebruik van data analyses toeneemt en wat dat voor het dagelijks vastgoedpraktijk betekent.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -