Programma

DGBC-bidbook, ons duurzame aanbod aan Nederland!
 

Datum & tijd
Dinsdag | 14:30 - 14:45
Locatie
Stand 10-25
Moderator
Annemarie van Doorn 
Organisatie
DGBC
+ Agenda 2019-06-04 14:30:00 2019-06-04 14:45:00 Europe/Amsterdam DGBC-bidbook, ons duurzame aanbod aan Nederland! DGBC biedt het Rijksvastgoedbedrijf haar bidbook voor verduurzaming van de gebouwde omgeving aan. Het Rijksvastgoedbedrijf staat met haar grote en diverse portefeuille, en als uitvoeringsdienst van het Rijk, voor een grote opgave en neemt het bidbook om die reden in ontvangst. Dutch Green Building Council heeft 385 participanten en een netwerk dat de keten in de bouw- en vastgoedsector vertegenwoordigt. De participanten leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. De behoefte aan kennis en voorbeeldprojecten rond de thema’s Energie/CO2-reductie, Circulariteit, Gezondheid en Klimaatadaptatie zal alleen maar toenemen. Ook het Rijksvastgoedbedrijf is participant, maar heeft een bijzondere positie als grote opdrachtgever. Samenwerking tussen markt en overheid, en tussen vraag en aanbod is van groot belang. Daar zetten zowel het Rijksvastgoedbedrijf als DGBC op in. PROVADA - Stand 10-25 DGBC info@provada.nl

DGBC biedt het Rijksvastgoedbedrijf haar bidbook voor verduurzaming van de gebouwde omgeving aan. Het Rijksvastgoedbedrijf staat met haar grote en diverse portefeuille, en als uitvoeringsdienst van het Rijk, voor een grote opgave en neemt het bidbook om die reden in ontvangst.

Dutch Green Building Council heeft 385 participanten en een netwerk dat de keten in de bouw- en vastgoedsector vertegenwoordigt. De participanten leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. De behoefte aan kennis en voorbeeldprojecten rond de thema’s Energie/CO2-reductie, Circulariteit, Gezondheid en Klimaatadaptatie zal alleen maar toenemen. Ook het Rijksvastgoedbedrijf is participant, maar heeft een bijzondere positie als grote opdrachtgever. Samenwerking tussen markt en overheid, en tussen vraag en aanbod is van groot belang. Daar zetten zowel het Rijksvastgoedbedrijf als DGBC op in.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -