Programma

De woonconsument als onderdeel van het BIM proces!
 

Datum & tijd
Donderdag | 14:00 - 15:00
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
Yvonne Hoogenboom 
Organisatie
Heembouw i.s.m. Innobrix
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-06 14:00:00 2019-06-06 15:00:00 Europe/Amsterdam De woonconsument als onderdeel van het BIM proces! Hoe laat je de woonconsument zelf eenvoudig zijn woning samenstellen en zorg je tevens voor koppeling met de juiste tekeningen? Het centrale thema van de PROVADA is dit jaar: Are we fit for the future?   Ons antwoord: Yes, WE are. En wij laten je graag zien hoe ook jij dit wordt.   Kom naar onze PROVADA FUTURE stand (Hal 11 | Randstadhal standnr. 1110) en hoor de ervaring over het brengen van BIM naar de woonkamer. Innobrix en Heembouw / Habeon Architecten vertellen aan de hand van een praktijk voorbeeld hoe zij dit hebben aangepakt en de woonconsument echt centraal zetten in het bouwproces. Welke uitdagingen komen hierbij kijken? Wat is de invloed en rol van BIM? Hoe begin je en implementeer je het binnen je organisatie? Waar moet je investeren en hoe maak je het succesvol? Kom naar de workshop ruimte en krijg antwoorden op deze vragen. En nog beter, de inspiratie om er vandaag nog zelf mee te starten. PROVADA - PROVADA FUTURE Heembouw i.s.m. Innobrix info@provada.nl

Hoe laat je de woonconsument zelf eenvoudig zijn woning samenstellen en zorg je tevens voor koppeling met de juiste tekeningen?

Het centrale thema van de PROVADA is dit jaar: Are we fit for the future?  
Ons antwoord: Yes, WE are. En wij laten je graag zien hoe ook jij dit wordt.  

Kom naar onze PROVADA FUTURE stand (Hal 11 | Randstadhal standnr. 1110) en hoor de ervaring over het brengen van BIM naar de woonkamer. Innobrix en Heembouw / Habeon Architecten vertellen aan de hand van een praktijk voorbeeld hoe zij dit hebben aangepakt en de woonconsument echt centraal zetten in het bouwproces.
Welke uitdagingen komen hierbij kijken? Wat is de invloed en rol van BIM? Hoe begin je en implementeer je het binnen je organisatie? Waar moet je investeren en hoe maak je het succesvol? Kom naar de workshop ruimte en krijg antwoorden op deze vragen. En nog beter, de inspiratie om er vandaag nog zelf mee te starten.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -