Programma

Smakkelaarsveld Utrecht, slim samenwerken bij complexe gebiedsopgaven
  • Residential
  • Ontwikkelen
  • Investeren
 

Datum & tijd
Dinsdag | 14:30 - 15:30
Locatie
Zaal C203
Moderator
Heleen Wijtmans 
Organisatie
Gemeente Utrecht
+ Agenda 2019-06-04 14:30:00 2019-06-04 15:30:00 Europe/Amsterdam Smakkelaarsveld Utrecht, slim samenwerken bij complexe gebiedsopgaven Op dinsdag 4 juni organiseert de gemeente Utrecht de workshop ‘Slim samenwerken bij complexe gebiedsopgaven’. De complexiteit van de huidige opgaven vraagt om slim samenwerken. Partijen hebben elkaar nodig en moeten het samen doen, maar dit is in de praktijk niet altijd even makkelijk. Hoe dan wel?   Aan de hand van ervaringen in Stationsgebied Utrecht en door middel van een spel nemen Heleen Wijtmans en Rianne Nederhof je mee en hopen ze je nieuwsgierig te maken naar een andere aanpak. Ook delen ze de ervaringen met partnerselectie en samen stad maken aan de hand van de casus Smakkelaarsveld.   dinsdag 4 juni 14.30 – 15.30 in zaal C203. Aanmelden kan via https://www.provada.nl/programma-item.php?id=241     PROVADA - Zaal C203 Gemeente Utrecht info@provada.nl

Op dinsdag 4 juni organiseert de gemeente Utrecht de workshop ‘Slim samenwerken bij complexe gebiedsopgaven’. De complexiteit van de huidige opgaven vraagt om slim samenwerken. Partijen hebben elkaar nodig en moeten het samen doen, maar dit is in de praktijk niet altijd even makkelijk. Hoe dan wel?

 

Aan de hand van ervaringen in Stationsgebied Utrecht en door middel van een spel nemen Heleen Wijtmans en Rianne Nederhof je mee en hopen ze je nieuwsgierig te maken naar een andere aanpak. Ook delen ze de ervaringen met partnerselectie en samen stad maken aan de hand van de casus Smakkelaarsveld.

 

dinsdag 4 juni 14.30 – 15.30 in zaal C203. Aanmelden kan via https://www.provada.nl/programma-item.php?id=241

 

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -