Programma

Data & intelligence: van onderbuik naar onderbouwd
 

Datum & tijd
Donderdag | 15:00 - 16:00
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
 
Organisatie
Veneficus Optimizing Intelligence
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-06 15:00:00 2019-06-06 16:00:00 Europe/Amsterdam Data & intelligence: van onderbuik naar onderbouwd Van onderbuik naar onderbouwd  Jij maakt elke dag beslissingen, de ene groter en belangrijker dan de ander. Vaak zie je het resultaat van deze beslissingen pas terug over een aantal jaar. Hoe maak jij de beste beslissing? Gebruik je daarvoor je onderbuikgevoel?  In deze sessie neemt Veneficus je mee in de wereld van data & intelligence, zodat je klaar bent voor de toekomst. Hoe het proces eruit ziet van beslissen op je onderbuik naar onderbouwd beslissen laten we je graag zien. We nemen je mee aan de hand van use-cases over dynamisch prijzen, de optimale programmering en het voorspellen van (toekomstige) wensen van eindgebruikers. Daarin laten we ook zien dat het niet alleen om data en machines draait. Wij willen jouw onderbuikgevoel, ervaring en creativiteit combineren met feitelijke inzichten en voorspellingen.    Over Veneficus Veneficus brengt licht in de wondere wereld van data & intelligence. Werken aan de vastgoedsector van de toekomst, dat is wat we doen! Wij willen dat jij jouw ervaring & expertise in kan zetten, maar beslissingen ook kan ondersteunen met inzichten & voorspellingen. Daarvoor zetten we machine learning modellen in. Ook jouw bedrijf zit al op een schat van data. Maar hoe laat je je bedrijf groeien door de magie in die data te ontrafelen? Met behulp van voorspellende analyses kan jij een fantastisch object of concept kan neerzetten voor de juiste doelgroep, tegen de optimale prijs en op de perfecte locatie. Wij maken data science toegankelijk voor iedereen, ook voor jou!   PROVADA - PROVADA FUTURE Veneficus Optimizing Intelligence info@provada.nl

Van onderbuik naar onderbouwd 

Jij maakt elke dag beslissingen, de ene groter en belangrijker dan de ander. Vaak zie je het resultaat van deze beslissingen pas terug over een aantal jaar. Hoe maak jij de beste beslissing? Gebruik je daarvoor je onderbuikgevoel? 

In deze sessie neemt Veneficus je mee in de wereld van data & intelligence, zodat je klaar bent voor de toekomst. Hoe het proces eruit ziet van beslissen op je onderbuik naar onderbouwd beslissen laten we je graag zien. We nemen je mee aan de hand van use-cases over dynamisch prijzen, de optimale programmering en het voorspellen van (toekomstige) wensen van eindgebruikers. Daarin laten we ook zien dat het niet alleen om data en machines draait. Wij willen jouw onderbuikgevoel, ervaring en creativiteit combineren met feitelijke inzichten en voorspellingen.   

Over Veneficus

Veneficus brengt licht in de wondere wereld van data & intelligence. Werken aan de vastgoedsector van de toekomst, dat is wat we doen! Wij willen dat jij jouw ervaring & expertise in kan zetten, maar beslissingen ook kan ondersteunen met inzichten & voorspellingen. Daarvoor zetten we machine learning modellen in. Ook jouw bedrijf zit al op een schat van data. Maar hoe laat je je bedrijf groeien door de magie in die data te ontrafelen? Met behulp van voorspellende analyses kan jij een fantastisch object of concept kan neerzetten voor de juiste doelgroep, tegen de optimale prijs en op de perfecte locatie. Wij maken data science toegankelijk voor iedereen, ook voor jou!  

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -