Programma

Community: de waardecreator van vastgoed
  • Communities/Platforms
  • Mixed use
 

Datum & tijd
Woensdag | 14:00 - 14:45
Locatie
Forum 2
Moderator
Tom van 't Hek 
Organisatie
PROVADA i.s.m. Colliers International en Sweco Nederland BV
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-05 14:00:00 2019-06-05 14:45:00 Europe/Amsterdam Community: de waardecreator van vastgoed Het succes en de waarde van vastgoed wordt steeds meer bepaald door de community waar het onderdeel van is. De consumenten in deze community beoordelen en delen hun ervaringen. Of het nu gaat om een medewerker, iemand die winkelt of een gast in een hotel. Lifestyle vormt de sleutel tot deze consument en vereist dat de vastgoedwereld een mindshift maakt naar consumentgericht denken. En werk maakt van het bouwen van communities. Maar wat betekent dit precies? Hoe doe je het? En waarom is het zo belangrijk in deze tijd? In deze bijeenkomst praten vier gastsprekers je bij over het bouwen van een succesvolle community, wat de beste praktijkvoorbeelden zijn en hoe dit zich vertaalt in waarde op de lange termijn. PROVADA - Forum 2 PROVADA i.s.m. Colliers International en Sweco Nederland BV info@provada.nl

Het succes en de waarde van vastgoed wordt steeds meer bepaald door de community waar het onderdeel van is. De consumenten in deze community beoordelen en delen hun ervaringen. Of het nu gaat om een medewerker, iemand die winkelt of een gast in een hotel. Lifestyle vormt de sleutel tot deze consument en vereist dat de vastgoedwereld een mindshift maakt naar consumentgericht denken. En werk maakt van het bouwen van communities.

Maar wat betekent dit precies? Hoe doe je het? En waarom is het zo belangrijk in deze tijd? In deze bijeenkomst praten vier gastsprekers je bij over het bouwen van een succesvolle community, wat de beste praktijkvoorbeelden zijn en hoe dit zich vertaalt in waarde op de lange termijn.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -