Programma

Buitenstad; ruimte voor de regio
  • Residential
  • Commercieel Vastgoed
  • Investeren
 

Datum & tijd
Dinsdag | 11:45 - 12:45
Locatie
Forum 2
Moderator
Arnoud Leerling 
Organisatie
PROVADA i.s.m. CBRE regio Noord-Oost Nederland
Themabijeenkomst
+ Agenda 2019-06-04 11:45:00 2019-06-04 12:45:00 Europe/Amsterdam Buitenstad; ruimte voor de regio Kansen die de ‘buitensteden’ bieden voor beleggers. Een vervolg onderwerp naar aanleiding van de PROVADA bijeenkomst vorig jaar ‘bouwen buiten de Randstad’. Het ging in die bijeenkomst over de vraag: Welke rol spelen steden aan de rand van de Randstad? Steden die op een uur reizen van de Randstad liggen en die een eigen economische dynamiek hebben. Het gaat vaak, bijvoorbeeld in de woningbouwopgaves, voornamelijk over de Randstad. Recentelijk gaf CBRE een rapport uit over hoe de (commerciële) markt zich in Apeldoorn, Deventer en Zwolle ontwikkelt. Hieruit blijkt dat het een serieus 'overloop' gebied wordt. De leegstand neemt af, de huizenprijzen stijgen en bijvoorbeeld Zwolle als kleine stad heeft een groot verzorgingsgebied. Waar liggen de kansen voor de 'buitensteden'?. PROVADA - Forum 2 PROVADA i.s.m. CBRE regio Noord-Oost Nederland info@provada.nl

Kansen die de ‘buitensteden’ bieden voor beleggers. Een vervolg onderwerp naar aanleiding van de PROVADA bijeenkomst vorig jaar ‘bouwen buiten de Randstad’. Het ging in die bijeenkomst over de vraag: Welke rol spelen steden aan de rand van de Randstad? Steden die op een uur reizen van de Randstad liggen en die een eigen economische dynamiek hebben. Het gaat vaak, bijvoorbeeld in de woningbouwopgaves, voornamelijk over de Randstad.

Recentelijk gaf CBRE een rapport uit over hoe de (commerciële) markt zich in Apeldoorn, Deventer en Zwolle ontwikkelt. Hieruit blijkt dat het een serieus 'overloop' gebied wordt. De leegstand neemt af, de huizenprijzen stijgen en bijvoorbeeld Zwolle als kleine stad heeft een groot verzorgingsgebied.

Waar liggen de kansen voor de 'buitensteden'?.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -