Programma

Besloten bijeenkomst voor NRW-leden: NRW PROVADA Ontbijt
  • Retail
  • Commercieel Vastgoed
 

Datum & tijd
Dinsdag | 08:30 - 10:00
Locatie
Zaal E108
Moderator
 
Organisatie
NRW
+ Agenda 2019-06-04 08:30:00 2019-06-04 10:00:00 Europe/Amsterdam Besloten bijeenkomst voor NRW-leden: NRW PROVADA Ontbijt Op de eerste dag van de PROVADA, dinsdag 4 juni, gaan we goed van start met het NRW PROVADA Ontbijt. Frank Quix zal met zijn presentatie “Hoe future proof is de Nederlandse retail?” de aftrap geven voor het NRW Retailplein. Daarnaast zal Anja Overdiek, lector aan De Haagse Hogeschool, vertellen over haar onderzoek naar "Lokale Helden in Retail – Wie zijn ze en wat hebben ze nodig?" Over de Retail Ranking van Q&A: Q&A doet jaarlijks onderzoek naar de toekomstbestendigheid van retailers. Drie factoren zijn daarin bepalend: een onderscheidende winkel, het vermogen om traffic te genereren en een goed online profiel. Nederlandse consumenten hebben een beoordeling gegeven over ruim 150 retailers. Het resultaat? Een ranking van retailers - van future proof tot de gevarenzone. Welke positie heeft jouw formule?  ​Deze bijeenkomst is exclusief voor NRW-leden. PROVADA - Zaal E108 NRW info@provada.nl

Op de eerste dag van de PROVADA, dinsdag 4 juni, gaan we goed van start met het NRW PROVADA OntbijtFrank Quix zal met zijn presentatie “Hoe future proof is de Nederlandse retail?” de aftrap geven voor het NRW Retailplein. Daarnaast zal Anja Overdiek, lector aan De Haagse Hogeschool, vertellen over haar onderzoek naar "Lokale Helden in Retail – Wie zijn ze en wat hebben ze nodig?"

Over de Retail Ranking van Q&A:

Q&A doet jaarlijks onderzoek naar de toekomstbestendigheid van retailers. Drie factoren zijn daarin bepalend: een onderscheidende winkel, het vermogen om traffic te genereren en een goed online profiel. Nederlandse consumenten hebben een beoordeling gegeven over ruim 150 retailers. Het resultaat? Een ranking van retailers - van future proof tot de gevarenzone. Welke positie heeft jouw formule? 

Deze bijeenkomst is exclusief voor NRW-leden.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -