Programma

Are you fit for our Future?
 

Datum & tijd
Donderdag | 10:30 - 11:15
Locatie
Forum 2
Moderator
Tom van 't Hek 
Organisatie
PROVADA B.V. i.s.m. TIAS School for Business and Society en BPD
Themabijeenkomst
+ Agenda 2020-06-18 10:30:00 2020-06-18 11:15:00 Europe/Amsterdam Are you fit for our Future? Samen met NEVAP en een aantal andere standhouders geven we de studenten de trends, contacten en noviteiten van het vakgebied mee. Op donderdag is een speciaal programma georganiseerd voor HBO en WO studenten waarin wij de verbinding leggen tussen de toekomstige generatie collega’s in onze branche en de huidige collega’s. De millenials zijn de eerstvolgende generatie die onze sector zal gaan leiden. Een prachtige sector die meer in zich heeft dan zich van de buitenkant wellicht laat zien. Dat gaan we op deze dag wél doen. Er zijn aan de andere kant ook nog wat gedachtenverschillen over bijvoorbeeld duurzaamheid of business modellen. Deze dag is ook bedoeld om de verschillende inzichten bij elkaar te brengen en de toekomstige collega’s nu al te betrekken én aan het woord laten. Wij vragen specifiek ook aan de studenten om hun bevindingen te delen. Wat verwachten zij van de sector als ze klaar zijn met hun studie? Ook als het gaat om scholen en profielkeuzes: Bieden scholen nog wel de juiste opleidings onderdelen aan? PROVADA - Forum 2 PROVADA B.V. i.s.m. TIAS School for Business and Society en BPD info@provada.nl

Samen met NEVAP en een aantal andere standhouders geven we de studenten de trends, contacten en noviteiten van het vakgebied mee. Op donderdag is een speciaal programma georganiseerd voor HBO en WO studenten waarin wij de verbinding leggen tussen de toekomstige generatie collega’s in onze branche en de huidige collega’s.

De millenials zijn de eerstvolgende generatie die onze sector zal gaan leiden. Een prachtige sector die meer in zich heeft dan zich van de buitenkant wellicht laat zien. Dat gaan we op deze dag wél doen.

Er zijn aan de andere kant ook nog wat gedachtenverschillen over bijvoorbeeld duurzaamheid of business modellen. Deze dag is ook bedoeld om de verschillende inzichten bij elkaar te brengen en de toekomstige collega’s nu al te betrekken én aan het woord laten.

Wij vragen specifiek ook aan de studenten om hun bevindingen te delen. Wat verwachten zij van de sector als ze klaar zijn met hun studie? Ook als het gaat om scholen en profielkeuzes: Bieden scholen nog wel de juiste opleidings onderdelen aan?

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -