Programma

Actuele trends in zorg- en seniorenhuisvesting
  • Zorg & Seniorenhuisvesting
 

Datum & tijd
Woensdag | 11:00 - 12:00
Locatie
Arena
Moderator
Tromp Bakker 
Organisatie
PROVADA B.V. i.s.m. Stijlvol Ouder
Themabijeenkomst
+ Agenda 2020-06-17 11:00:00 2020-06-17 12:00:00 Europe/Amsterdam Actuele trends in zorg- en seniorenhuisvesting Er is in de afgelopen jaren veel veranderd waar het gaat om huisvesting van senioren. Het ‘traditionele’ vastgoed voor senioren verdwijnt. Maar wat komt ervoor in de plaats? Wat wordt er nieuw ontwikkeld, wat gerenoveerd? Waar wordt geïnvesteerd? Kortom hoe ziet de toekomst van seniorenhuisvesting er uit? Onder leiding van Tromp Bakker, directeur MCF Management, Consultancy & Finance, passeren in deze sessie een aantal interessante voorbeelden van nieuwe senioren-woonconcepten de revue: Ton Hogendoorn, Hoofd Vastgoed bij Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe komt vertellen over ‘Oranjepark’, de meergeneratiebuurt in Ermelo ontwikkeld door Van Wijnen. Ronald Huikeshoven, Directievoorzitter AM en Cees van Boven, Bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland vertellen over hun nieuwe samenwerkingsconcept ‘Stadsveteranen’. Charles-Antoine Van Aelst, CIO Aedifica, komt ons uitleggen waarom het voor Aedifica interessant is om in de Nederlandse zorgvastgoedmarkt te investeren. Marloes van der Meulen-Ramp, Commercieel Manager Zorgconcepten bij Heijmans Vastgoed komt de voordelen van Onbezorgd Wonen toelichten, het nieuwste woonconcept van Heijmans toelichten. Bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met:  PROVADA - Arena PROVADA B.V. i.s.m. Stijlvol Ouder info@provada.nl

Er is in de afgelopen jaren veel veranderd waar het gaat om huisvesting van senioren. Het ‘traditionele’ vastgoed voor senioren verdwijnt. Maar wat komt ervoor in de plaats? Wat wordt er nieuw ontwikkeld, wat gerenoveerd? Waar wordt geïnvesteerd? Kortom hoe ziet de toekomst van seniorenhuisvesting er uit?

Onder leiding van Tromp Bakker, directeur MCF Management, Consultancy & Finance, passeren in deze sessie een aantal interessante voorbeelden van nieuwe senioren-woonconcepten de revue:

  • Ton Hogendoorn, Hoofd Vastgoed bij Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe komt vertellen over ‘Oranjepark’, de meergeneratiebuurt in Ermelo ontwikkeld door Van Wijnen.
  • Ronald Huikeshoven, Directievoorzitter AM en Cees van Boven, Bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland vertellen over hun nieuwe samenwerkingsconcept ‘Stadsveteranen’.
  • Charles-Antoine Van Aelst, CIO Aedifica, komt ons uitleggen waarom het voor Aedifica interessant is om in de Nederlandse zorgvastgoedmarkt te investeren.
  • Marloes van der Meulen-Ramp, Commercieel Manager Zorgconcepten bij Heijmans Vastgoed komt de voordelen van Onbezorgd Wonen toelichten, het nieuwste woonconcept van Heijmans toelichten.

Bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met: 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -