Programma

Aankondiging tender Markt 10
  • Ontwikkelen
  • Investeren
  • Smart Homes/Smart Building
 

Datum & tijd
Donderdag | 12:00 - 12:30
Locatie
Stand 12-05
Moderator
Wethouder Paalvast 
Organisatie
Gemeente Zoetermeer
+ Agenda 2019-06-06 12:00:00 2019-06-06 12:30:00 Europe/Amsterdam Aankondiging tender Markt 10 Aankondiging tender Markt 10  Samen met eigenaren, ontwikkelaars en ondernemers investeert de gemeente volop in de vernieuwing van de Zoetermeerse binnenstad. Daarnaast is dit gebied aangewezen als verdichtingslocatie met een opgave voor circa 2.000 nieuwe woningen. De locatie van het oude stadhuis (en omgeving) wordt ingezet om een forse bijdrage te leveren aan een deel van de binnenstedelijke woningbouwopgave en kwaliteitssprong van de binnenstad. Deze complexe binnenstedelijke opgave, met woontorens, stadswoningen en een parkeergarage, wordt via een tender aan de markt aangeboden. Meer weten?  Wethouder Paalvast en Ien van der Coelen (projectmanager) vertellen u hier graag meer over! PROVADA - Stand 12-05 Gemeente Zoetermeer info@provada.nl

Aankondiging tender Markt 10 
Samen met eigenaren, ontwikkelaars en ondernemers investeert de gemeente volop in de vernieuwing van de Zoetermeerse binnenstad. Daarnaast is dit gebied aangewezen als verdichtingslocatie met een opgave voor circa 2.000 nieuwe woningen. De locatie van het oude stadhuis (en omgeving) wordt ingezet om een forse bijdrage te leveren aan een deel van de binnenstedelijke woningbouwopgave en kwaliteitssprong van de binnenstad.

Deze complexe binnenstedelijke opgave, met woontorens, stadswoningen en een parkeergarage, wordt via een tender aan de markt aangeboden.

Meer weten? 
Wethouder Paalvast en Ien van der Coelen (projectmanager) vertellen u hier graag meer over!

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -