» Home » Pers
Pers

Pers

Tijdens de PROVADA zijn er naast de mediapartners ook landelijke en regionale pers aanwezig (Radio, TV, dag- en weekbladen). Voor informatie over de mogelijkheden voor en tijdens de beurs, kunt u contact opnemen met Femke Odekerken.

PERSBERICHTEN EN NIEUWSBRIEVENIn de aanloop naar en tijdens de PROVADA sturen wij diverse persberichten. Daarnaast versturen wij maandelijks een nieuwsbrief.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.


BEELDMATERIAALKlik hier voor een overzicht van foto's gemaakt op de PROVADA. Wenst u beeldmateriaal in de juiste resolutie te ontvangen stuur dan een mail naar femke@provada.nl, vermeld hier ook het nummer van de foto bij. De foto's zijn vrij om te gebruiken mits de bronvermelding erbij wordt geplaatst.


PERSKAMER TIJDENS PROVADADe perskamer biedt u een rustige werkplek. Er is Wifi aanwezig. Voor de inlogcode kunt u terecht bij de Informatiebalie van PROVADA. Er ligt persinformatie van de exposanten en een persmap. Voor vragen kunt u terecht bij Femke Odekerken van PROVADA.


PERSACCREDITATIEU kunt persaccreditatie aanvragen middels het sturen van een mail naar Femke Odekerken.

Voorwaarden persaccreditatie


PERSBERICHTEN 2018


LOGO


Logo PROVADA  
Jubileum logo PROVADA 

BANNERS PROVADA 2019


Banner 120 x 60
Banner 180 x 150
Banner 728 x 90


PERSBERICHTEN 2017