» Home » Pers
Pers

Pers

Tijdens de PROVADA zijn er naast de mediapartners ook landelijke en regionale pers aanwezig (Radio, TV, dag- en weekbladen). Voor informatie over de mogelijkheden voor en tijdens de beurs, kunt u contact opnemen met Femke Odekerken.

PERSBERICHTEN EN NIEUWSBRIEVENIn de aanloop naar en tijdens de PROVADA sturen wij diverse persberichten. Daarnaast versturen wij maandelijks een nieuwsbrief. Wenst u de persberichten te ontvangen, stuur dan een e-mail naar Femke Odekerken. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.


BEELDMATERIAALKlik hier voor een overzicht van foto's gemaakt op de PROVADA. Wenst u beeldmateriaal in de juiste resolutie te ontvangen stuur dan een mail naar femke@provada.nl, vermeld hier ook het nummer van de foto bij. De foto's zijn vrij om te gebruiken mits de bronvermelding erbij wordt geplaatst.


PERSKAMER TIJDENS PROVADADe perskamer biedt u een rustige werkplek. Er is Wifi aanwezig. Voor de inlogcode kunt u terecht bij de Informatiebalie van PROVADA. Er ligt persinformatie van de exposanten en een persmap. Voor vragen kunt u terecht bij Femke Odekerken van PROVADA.


PERSACCREDITATIEU kunt persaccreditatie aanvragen middels het sturen van een mail naar Femke Odekerken.

Voorwaarden persaccreditatie


LOGO


Logo PROVADA 
 


BANNERS


Banner PROVADA datum 2018 120 x 40
Banner PROVADA datum 2018 120 x 60
Banner PROVADA datum 2018 180 x 150
Banner PROVADA datum 2018 728 x 90


PERSBERICHTEN 2017