» Home » Standhouders » On-line profiel » Slokker Groep
bedrijfsprofiel

Slokker Groep


Ook dit jaar staat de Slokker Groep op de PROVADA; de ideale gelegenheid om de vastgoedwereld te informeren over de veelzijdigheid van onze organisatie. Wij ontwikkelen, bouwen en beleggen. En iedere mogelijke combinatie hiervan.

Innovatie loopt daarbij al decennia lang als een rode draad door de onderneming. Dat sluit mooi aan bij het thema van dit jaar: ‘Fit for the future'. Het realiseren van een toekomstbestendige stad en samenleving vroeg immers gisteren al om fundamentele keuzen. Want wie morgen succesvol wil zijn, zal opgedane kennis en innovaties moeten integreren in de organisatie. Hoe doen we dat? Zijn onze concepten en producten toekomstbestendig? En de methodes en materialen waarmee we ze maken? Weten wij wat de klant van de toekomst wil? En hoe integreren wij onze kernwaarden innovatie, kwaliteit en duurzaamheid hierin? Deze en andere vraagstellingen staan voor de Slokker Groep centraal, ook op de PROVADA. Innovatieve concepten als Het Spaarhuis, de Woonunit en luxe huurwoningen met geïntegreerde zorgfaciliteiten waren vroegtijdige antwoorden, die nog steeds inspelen op de vraag naar kostenbesparende, milieuvriendelijke en vooral moderne oplossingen.  

Alle bedrijfsonderdelen van de Slokker Groep zijn vertegenwoordigd op de Provada: Slokker Vastgoed, Slokker Bouwgroep, Slokker Innovate Bouw, Slokker Invest en Slokker International. Dus kom kennismaken of gewoon even bijpraten in Hal 10, Stand 13.

U kunt ons vinden in Hal 10 Stand 13

Slokker Groep
Lindenlaan 75
1271 AW HUIZEN
Email »
Website »