» Home » Standhouders » On-line profiel » Rabo Real Estate Finance
bedrijfsprofiel

Rabo Real Estate Finance


Ontmoet Rabobank op de PROVADA
Hal 10, stand 10

Het verduurzamen van de Nederlandse vastgoedvoorraad is een belangrijke ambitie van de Rabobank.  Door nu na te denken over hoe we het slimst kunnen omspringen met de bestaande voorraad en bestaande materialen zetten we een enorme stap. Alles begint bij het (h)erkennen van de opgaves en mogelijkheden die er liggen.

Circulaire stand
Net zoals voorgaande jaren is Rabobank weer vertegenwoordigt op de PROVADA. Ook dit jaar weer met onze stand, waar zoveel mogelijk gebruikt is gemaakt van duurzame en circulaire materialen.  Dit heeft niet alleen geleidt tot bijzondere materiaalkeuzes, maar ook nog eens tot  een bijzonder mooi standontwerp.

Inhoudelijk Programma
Vanzelfsprekend bieden we iedere dag weer een inhoudelijk programma op onze stand. Iedere dag staat in het teken van een bepaald thema: Dinsdag Duurzaamheid - Woensdag Maatschappelijke Impact- Donderdag Innovatie.

Rabo Financierinsgs Desk en Speeddates
Om de bezoeker nog beter van dienst te zijn richten we dit jaar een Rabo Financierings Desk in op onze stand. Hier kan men met alle financieringsvragen terecht. Daarnaast kan men na elke presentatie speeddaten met een van onze Rabo Specialist. Kortom er is voldoende te doen op onze stand.

 

U kunt ons vinden in Hal 10 Stand 10

Rabo Real Estate Finance
Croeselaan 18
3521 CB UTRECHT
Email »
Website »