» Home » Standhouders » On-line profiel » PROVADA B.V.
bedrijfsprofiel

PROVADA B.V.


PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 25.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

Thema PROVADA 2019: ARE WE FIT FOR THE FUTURE?

PROVADA heeft voor de 15e editie gekozen voor een prikkelende vraag Are we fit for the Future?. Momenteel zitten we middenin een hoogconjunctuur en is er alom positiviteit in de markt. We weten dat er een aantal strategische vraagstukken zijn die de toekomst van onze sector drastisch zullen beïnvloeden. Anticiperen we in deze drukke tijd wel voldoende op trends, regelgeving en innovaties die er op ons af komen? Het realiseren van een toekomstbestendige stad en samenleving vraagt immers vandaag al om fundamentele keuzen.

IN THE SPOTLIGHT

U overweegt om uw bedrijf tijdens PROVADA onder de aandacht te brengen? Of het nu gaat om zichtbaarheid in de nieuwsbrief, op de website of om een online profiel? Wij bieden vele mogelijkheden.......

 

Wij zijn aanwezig op PROVADA

PROVADA B.V.
Zoomstede 23
3431 HK Nieuwegein
Email »
Website »

Take a Seat

Activiteiten

 

Ons team

P. Schreuter

Management Afspraak maken »

M. Rijkse

Management Afspraak maken »

S. van der Poel-Veerman

Programma Manager Afspraak maken »

F. Lengers

programma manager provada future Afspraak maken »

F. Kok-Odekerken

Marketing/Communicatie Afspraak maken »

A.W.G. Middelkoop

Office Manager Afspraak maken »

A.A.C. Verhoeven-Donker

Financial Controller Afspraak maken »

M. van Selm

Project Manager Afspraak maken »