» Home » Standhouders » On-line profiel » MVGM
bedrijfsprofiel

MVGM


MVGM is dé vastgoedregisseur 

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. Met zo'n 800 medewerkers en landelijke dekking vanuit 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het adviseren en uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van onroerend goed. Door de bundeling van krachten van de verschillende bedrijfsonderdelen kan MVGM een compleet geïntegreerde benadering bieden van (internationale) ervaring en kennis van lokale ontwikkelingen.

Grootste vastgoeddienstverlener van Nederland

Met 90.000 huurwoningen, 70.000 appartementen van 3.200 VvE’s en 3 miljoen vierkante meter aan kantoor- en bedrijfs- en 3 miljoen vierkante meter aan winkelruimte in beheer is MVGM de grootste vastgoeddienstverlener van Nederland. MVGM werkt voor nationale en internationale beleggers, banken en financiers, woningcorporaties, ondernemers, DGA’s,  verzekeringsmaatschappijen, overheden en overheidsinstanties.

Wij zoeken collega’s

MVGM beheert iconisch vastgoed zoals bijvoorbeeld De Rotterdam, Atlas Arena, Parktoren Pharos, de Citadel en Pontsteiger. En wij zoeken collega’s die graag met ons meewerken aan deze gave portefeuille. Bekijk onze vacatures voor:

En bekijk meer vacatures op www.mvgm.nl/vacatures.

Reageer snel en ontmoet ons op de Provada!

U kunt ons vinden in Hal 10 Stand 15

MVGM
De Bruyn Kopsstraat 9K
2288 EC RIJSWIJK
Email »
Website »