» Home » Standhouders » On-line profiel » MRP Development
bedrijfsprofiel

MRP Development


MRP Development is één van de grootste en snelst groeiende vastgoedontwikkelaars van Nederland. De dochteronderneming van Meijer Realty Partners (MRP) heeft een duidelijke missie: vastgoed zodanig ontwikkelen dat iedereen zich thuis voelt, ongeacht nationaliteit, cultuur en achtergrond.

De vastgoed ontwikkelportefeuille van MRP Development omvat inmiddels zo’n 1.260.000 m² vastgoed. Daarvan bestaat een aanzienlijk deel uit grootschalige gebiedsontwikkelingen en toonaangevende projecten zoals Amsterdam Osdorp, WFC Amsterdam, Utrecht Kruisvaartkade, AnnA - het voormalige complex van Sociale Zaken in Den Haag en de Cartesiusdriehoek in Utrecht wat de komende jaren wordt getransformeerd tot Blue District, de eerste Urban Blue Zone.  

MRP Development streeft in al haar activiteiten naar kwaliteit, duurzaamheid, leefbaarheid en innovatie.

In april 2019 won MRP Development de ICSC Regeneration Award voor het project Catharinasteeg aan de Aalmarkt in Leiden. Deze prijs geeft waardering voor de prestatie van de ontwikkelaar die in samenwerking met een lokale overheid en de gemeenschap de stad heeft gerevitaliseerd.

www.mrpdevelopment.nl 

U kunt ons vinden in Hal 11 Stand 16

MRP Development
Herikerbergweg 292
1101 CT Amsterdam
Email »
Website »