» Home » Standhouders » On-line profiel » HAVENBEDRIJF ROTTERDAM & Rotterdam Makers District
bedrijfsprofiel

HAVENBEDRIJF ROTTERDAM & Rotterdam Makers District


Ontmoet Havenbedrijf Rotterdam & Rotterdam Makers District op de Provada!
Stand 12 03 

​In de haven van Rotterdam zijn talrijke mogelijkheden voor loodsen, kavels, bedrijfsruimte en kantoorruimte. Daarnaast zijn er verschillende gebieden bestemd voor ontwikkeling. Wilt u uit eerste hand horen welke ontwikkelingen er zijn op vastgoedgebied in de Rotterdamse haven?

Ons team laat u op de Provada graag zien hoe we met verschillende vastgoedpartners in de Rotterdamse haven samenwerken. Tijdens de beursdagen delen we een aantal vernieuwende concepten en projecten binnen het Rotterdamse havengebied.

Havengebied volop in beweging
Rotterdam is een dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Naast verschillende gebieden bestemd voor ontwikkeling zoals Distripark Maasvlakte WestWaalhaven en Dordrecht Inland Seaport, verbinden we haven en stad met elkaar. Hier komen werken, wonen, leren en recreëren samen.

Rotterdam Makers District
In het Rotterdam Makers District werken Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam samen aan de ontwikkeling van een (oud) havengebied naar een innovatief woon-werkmilieu, optimaal geëquipeerd voor de innovatieve maakindustrie, met een mix van werken, wonen, cultuur, horeca en onderwijs. Een energiek district voor zowel stad als haven. 

Het Makers District bestaat uit de gebieden RDM Rotterdam en Merwe-Vierhavens (M4H). RDM is dé plek voor innovatie in de haven; hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm. Waar vroeger beroemde schepen als het stoomschip Rotterdam werden gebouwd, biedt de voormalige werf nu plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. M4H transformeert dit gebied naar een plek waar experiment, creatie en groei volop de ruimte krijgen.

Kortom, er zijn veel ontwikkelingen waar we u graag over bijpraten.

Wij zien uit naar uw komst!

Team Real Estate
Havenbedrijf Rotterdam

​Meer over vastgoed Havenbedrijf Rotterdam

U kunt ons vinden in Hal 12 Stand 03

HAVENBEDRIJF ROTTERDAM & Rotterdam Makers District
Wilhelminakade 909
3072 AP ROTTERDAM
Email »
Website »