» Home » Standhouders » On-line profiel » funda in business
bedrijfsprofiel

funda in business


 

Binnenkort is het weer tijd voor dé vastgoedbeurs van het jaar: PROVADA in de RAI Amsterdam! Dit jaar staat de vertrouwde funda-stand (hal 10, standnummer 23) helemaal in het teken van funda in business, hét platform voor commercieel vastgoed. Onder het mom creating connections praten onze collega’s graag met u bij, ontmoet u bekenden en nieuwe relaties op onze stand en presenteren we samen met Vastgoedmarkt het Young Talent van 2018.

Tijdens PROVADA praten we graag met u over de ontwikkelingen in uw vakgebied, uw kantoor en in de rest van de wereld, dus ook funda in business. Maar ook met praktische vragen kunt u op de drie beursdagen bij ons terecht. We kijken ernaar uit te ontmoeten!


 

Dindag 5 juni

Om 10.00 uur opent PROVADA de deuren en kunt u uw beursdag starten bij funda in business. Tessa en Ingrid verwelkomen u graag met een goede kop koffie. Daarnaast zijn ook onze collega’s Mark, Walter, Jolijn, Bas en Mike de hele dag op PROVADA aanwezig.

Woensdag 6 juni

Op de traditioneel drukste dag van de beurs bent u ook weer vanaf 10.00 uur welkom op onze stand. Onze bezetting? Tessa, Ingrid, Mark, Walter, Jolijn, Bas, Joost en Jacob. Zij ontmoeten u graag!

Aansluitend aan de PROVADA vindt om 18.00 uur de jaarlijkse NVM funda borrel plaats. Funda is medesponsor van de netwerkborrel, die plaatsvindt op Strandzuid. Aanwezigheid is op basis van een persoonlijke uitnodiging en online registratie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, kunt u zich ook nog online aanmelden tijdens de PROVADA op de stand van NVM Business.

Donderdag 7 juni

De laatste dag van PROVADA wilt u niet missen! Onze stand opent om 10.00 uur. Onze collega’s Tessa, Ingrid, Mark, Jolijn, Joost en Jacob zijn van de partij.

Om 11.00 uur is de finale van de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award op het Transformatieplein. Drie finalisten zullen in deze slotronde strijden om de titel van Young Talent 2018. Tim de Vries (Cushman & Wakefield), Marieke Dessauvagie (Colliers) en Remco van der Mije (JLL) rekenen op uw aanmoediging.   

De uitreiking van de award is om 12.00 uur op de stand van funda in business (hal 10, standnummer 23). En blijf zeker even hangen om na te praten, wat te eten en een goed glas te drinken.

 

U kunt ons vinden in Hal 10 Stand 23

funda in business
Piet Heinkade 167-173
1019 GM AMSTERDAM
Email »
Website »

Take a Seat

Ons team