» Home » Standhouders » On-line profiel » funda in business
bedrijfsprofiel

funda in business


Tijdens de eerste week van juni vindt u onze funda in business-stand - net als vorig jaar - in hal 10, standnummer 23. Komt u ook langs?

De funda in business-stand op de PROVADA is namelijk dé plek om even bij te praten. Met onze collega’s, maar ook met bekenden én nieuwe relaties. Daarnaast is er tijd voor een feestelijk moment, want we reiken tijdens deze beurs samen met Vastgoedmarkt de Young Talent Award 2019 uit.

We lopen u even door het programma heen:

Dinsdag 4 juni
Om 10.00 uur is het zo ver: dan opent de PROVADA haar deuren en kunt u de beursdag starten bij funda in business, zoals gezegd in hal 10, standnummer 23. Wij verwelkomen u hier graag met een goede kop koffie.

Om 12.00 uur verzorgt Mark Askamp, Accountmanager funda in business, een workshop op de stand van NVM Business (Hal 10, stand 14). Hij geeft een kijkje in de keuken en vertelt hoe u uw aanbod en kantoor zo goed mogelijk kan presenteren op funda in business.

Woensdag 5 juni
Op traditioneel de drukste dag van de beurs, dus ook vandaag kunt u vanaf 10.00 uur terecht bij onze stand voor een goed begin van de dag. Even bijkomen aan het einde van de dag? Dat kan, want NVM Business organiseert in samenwerking met funda in business om 18.30 uur een borrel. Die sluit perfect aan de PROVADA aan. U bent welkom op Strandzuid, met een persoonlijke uitnodiging en online registratie.

Donderdag 6 juni
De laatste dag van PROVADA wilt u niet missen. In de ochtend is er direct reden voor inspiratie, want om 10.30 uur is het tijd voor de finale van de de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award op het Transformatieplein. De drie finalisten van deze talentenjacht zullen in deze slotronde strijden om de titel van Young Talent 2019. Lars van Engelen (33), Projectdirecteur Snippe Projecten, Lieske van Pelt (29), Asset Manager Retail CBRE Global Investors en Niraj Sewraj, Stadsontwikkelaar BPD Europe, rekenen op uw aanmoediging. De award zelf wordt om 11.30 uur uitgereikt bij de stand van funda in business (hal 10, standnummer 23). Blijf gezellig hangen om nog even na te praten, een hapje te eten of het glas te heffen.

Zien we u daar?

 

U kunt ons vinden in Hal 10 Stand 23

funda in business
Piet Heinkade 167-173
1019 GM AMSTERDAM
Email »
Website »