» Home » Standhouders » On-line profiel » FFWD Software Technology Experience
bedrijfsprofiel

FFWD Software Technology Experience


Eigenaar, belegger of beheerder van (bedrijfsverzamel) kantoorgebouwen?

Streeft u naar efficiënter gebouwbeheer én meer tevreden huurders?

Omarmt u technologie en innovatie?

3 keer ‘ja’ geantwoord? Laten we elkaar dan ontmoeten tijdens de PROVADA 2019!

Met 20 (!)  jaar ervaring in de commerciële vastgoedsector, mag Future Forward (FFWD) zich met recht een PropTech expert noemen. We hebben onze kennis en ervaringen gebundeld en het ultieme property management platform ontwikkeld: PropCentral.

PropCentral digitaliseert en optimaliseert het facility en hospitality management en verbindt eigenaren, beheerders, huurders en bezoekers van een kantoorgebouw via één functioneel en gebruiksvriendelijk platform.

PropCentral is ontwikkeld door FFWD als een SaaS oplossing en is inmiddels omarmd en uitgerold door gerenommeerde vastgoed organisaties in Europa als Cushman & Wakefield, UBS en Schiphol RE.

Het platform bestaat uit een web-based dashboard voor beheerders en een native iOS en Android app voor kantoorgebruikers. Het platform kan worden uitgebreid met digital signage oplossingen zoals narrowcasting en digitale recepties welke volledig geïntegreerd zijn. Een van de unieke kenmerken van PropCentral is de vriendelijke chatbot die dienst doet als persoonlijke assistent of virtuele hospitality manager. 

Functionaliteiten

  • Bezoekersregistratie
  • Afspraken beheren
  • Reserveren van werkplekken en vergaderruimtes
  • Ticketsysteem voor (technisch) onderhoud en support
  • Catering en banqueting module
  • Parkeer management
  • Document manager
  • Community manager

Eigen branding
PropCentral is flexibel en schaalbaar. Het design of the ‘look & feel’ van de applicaties kunnen op iedere huisstijl worden afgestemd.

Integraties en koppelingen
Alles in en om een gebouw kunnen aansturen vanuit één centrale plek. Dat is PropCentral’s ultieme doel. PropCentral integreert of koppelt zich graag aan bestaande apps of software.

Safety & Privacy
Volledig AVG proof! Met een dedicated server (ISO 27001) en data encryptie laat PropCentral geen verrassingen toe als het gaat om veiligheid en privacy zaken.

Tarieven
Het prijsmodel van PropCentral is gebaseerd op de omvang (m2) van een kantoorgebouw. Met een gemiddelde terugverdientijd van slechts 9 maanden, is de investering in het platform interessant voor praktisch alle assets en diens stakeholders. Met de calculator op de website heeft u in enkele seconden een budget-indicatie in huis.

Kijk op www.prop-central.com voor meer details, mogelijkheden en tarieven.

PropCentral / Future Forward
Tel: 0181-413 112
Contactpersoon: John Schreuter

U kunt ons vinden in Hal 11 Stand 10

FFWD Software Technology Experience
Nicolaas Pieckstraat 12
3232 BP Brielle
Email »
Website »