» Home » Standhouders » On-line profiel » Brightlot
bedrijfsprofiel

Brightlot


BRIGHTLOT. ZET VASTGOED GOED IN DE MARKT.

VASTGOED MARKETING EN COMMUNICATIE

Vierkante meters zijn er voldoende. Het is de kunst die goed te verhuren of verkopen. Sommigen doen dat vast goed. Wij doen dat heel goed. 100% gespecialiseerd in vastgoed marketing en communicatie.

GET BRIGHT, BEKIJK CASES


 

Advies, strategie en realisatie

Een goed kantoorpand of woningproject verkoopt of verhuurt altijd makkelijker. Maar ook moet aanbod wel worden gevonden en kan slimme marketing en communicatie een handje helpen. Wij bieden de bouwstenen. Van strategie en concept tot de noodzakelijke middelen. Van data-analyse tot gerichte campagnes en predictive marketing. Alles wat nodig is om de doelgroep én de doelstelling te bereiken.

Goede ideeën

Wij geven vorm en vertellen verhalen die vastgoed optimaal presenteren. Dat begint met een goed idee. En daar hebben wij er altijd genoeg van. Met opgeteld meer dan 55 jaar ervaring in vastgoed en communicatie in ons vaste team en een groot aantal specialisten in ons netwerk die allemaal hun sporen in vastgoedmarketing hebben verdiend werken we dagelijks onze beste ideeën uit naar concepten, huisstijlen, websites en campagne uitingen.

Bekend terrein, gedeelde passie

We houden van vastgoed en voelen ons thuis bij ontwikkelaars, bouwers, eigenaren, vastgoedfondsen, makelaars, beheerders en corporaties. We kennen het wereldje van binnen en buiten, snappen hoe het werkt en weten waar de valkuilen liggen. Maar bovenal begrijpen we als geen ander hoe je snel en effectief vierkante meters verkoopt of verhuurt. Dat maakt ons ronduit goed in vastgoed.

GET BRIGHT, BEKIJK CASES

Wij zijn aanwezig op PROVADA

Brightlot
Entrada 500
1114 AA AMSTERDAM
Email »
Website »