» Home » Standhouders » On-line profiel » Amsterdam School of Real Estate
bedrijfsprofiel

Amsterdam School of Real Estate


ASRE (Amsterdam School of Real Estate) is een ontmoetingsplek aan het IJ in Amsterdam waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. ASRE is een onderzoeksinstituut dat vragen analyseert en oplossingen zoekt voor interdisciplinaire vraagstukken. ASRE is een centrum van kennis en kunde dat ruim 30 jaar voorop loopt in de wereld van het vastgoed, mensen inspireert en nieuwe wegen bewandelt.

Programma ASRE op Provada:

Dinsdag 4 juni van 12:00 tot 12:45 uur
Business Forum 12-63
Pop-up college verzorgd door prof. dr. Edward Huizenga:
De #6 design regels bij strategie & innovatie: Wat we kunnen leren van rugby, IKEA en Nike

Wat als we strategie, innovatie en behaviour science als een cocktail mix mengen? Nog steeds is slechts 20% van de strategische verbeteringen en innovaties een succes. Business noemt het de 20/80-regel. Anderen noemen het misschien pech. In dit pop up college ontdek je de kracht van zes ontwerpuitdagingen en met die strategie en innovatie succesvoller te worden. In 45 minuten met inspirerende voorbeelden uit de dagelijks praktijk krijg je inzicht in 6 design regels: aspiratie, strategische discipline, movement, gedragsverandering, vernieuwen en impact.

Dinsdag 4 juni van 13:00 tot 14:00 uur
Stand 12-49
Docentendebat ASRE-PropertyNL over Impact Prop Tech en data analyse op vastgoedbeslissingen o.l.v. Wabe van Enk

Real Estate analytics; standaard gereedschap van vastgoedprofessionals.

Data driven analyses nemen snel toe. Dit raakt niet alleen het werk van taxateurs, consultants, analisten en beleidsmedewerkers maar alle vastgoedprofessionals. Een vast onderdeel van de gereedschapskist van Vastgoeddeskundigen wordt kennis van geautomatiseerde waarderingsmodellen, dashboards en scenario analyses. Haalbaarheidsanalyses zonder degelijke data analyses zullen niet lang meer geaccepteerd worden. Ook al is men zelf geen analist; men krijgt te maken met het gebruik van informatiesystemen en het kunnen interpreteren van uitkomsten daarvan. Docenten van de ASRE gaan in debat over de vraag hoe snel het gebruik van data analyses toeneemt en wat dat voor het dagelijks vastgoedpraktijk betekent.

Deelnemers:
1. Jan Willem van Eck, Chief Research Officer, Esri Nederland
2. Richard Gerritsen, Regional director, Yardi Systems
3. Maarten Donkers, Hoofd kennis & sturing, Rabo Rreal Esate Finance
4. Arjan Knibbe, Managing partner, KR&A
5. Jantine Schrader, Programma manager ASRE

Woensdag 5 juni vanaf 16:30 uur
Stand 10-11 Cushman & Wakefield
The Educated Drink, de borrel voor alumni, docenten, studenten en overige relaties, wordt georganiseerd in samenwerking met de AAA MRE en de MSRE AA.

Donderdag 6 juni om 10:30 uur
Vastgoedmarkt Transformatieplein stand 11-11
Slotdebat funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award en uitreiking ASRE-opleidingswaardecheque
De drie genomineerden zijn: Lieske van Pelt, Lars van Engelen en Niraj Sewraj. Het slotdebat vindt plaats in de stand van Vastgoedmarkt. Na afloop wordt door juryvoorzitter Jan Werkman de winnaar bekendgemaakt op stand 10-23 van funda in business. Leo Uittenbogaard overhandigt een waardecheque voor Executive Education.

Donderdag 6 juni vanaf 12:30 uur tot 13:00 uur
Vastgoedmarkt Transformatieplein stand 11-11
Ask me Anything - Retail
Docenten uit de nieuwe ASRE opleiding Toekomstbestendig retailvastgoed beantwoorden prangende vragen.

Meet & Greet Alumnus
Heb je interesse in een vastgoedopleiding? Wij staan je graag te woord op de stand van de ASRE in hal 12 standnummer 58.

Op de drie PROVADAdagen kunt u op onze stand terecht om van gedachten te wisselen over uw ontwikkelmogelijkheden of om een kop koffie te drinken met andere studenten, docenten en alumni.

Tot ziens op 4,5 en 6 juni 2019!

U kunt ons vinden in Hal 12 Stand 58

Amsterdam School of Real Estate
Jollemanhof 5
1019 GW AMSTERDAM
Email »
Website »