» Home » Standhouders » On-line profiel » Amsterdam School of Real Estate
bedrijfsprofiel

Amsterdam School of Real Estate


ASRE (Amsterdam School of Real Estate) is een ontmoetingsplek aan het IJ in Amsterdam waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. ASRE is een onderzoeksinstituut dat vragen analyseert en oplossingen zoekt voor interdisciplinaire vraagstukken. ASRE is een centrum van kennis en kunde dat ruim 30 jaar voorop loopt in de wereld van het vastgoed, mensen inspireert en nieuwe wegen bewandelt.

Programma ASRE op Provada:

Dinsdagmiddag 4 juni van 14.00 - 14.45 uur Debat De impact van zelflerende waarderingsmodellen en de onderwijsopdracht op de stand van PropertyNL (locatie: hal 12, stand 49).

Woensdagmiddag 5 juni van 15.30 tot 16.15 uur Debat De wisselwerking tussen retailvastgoed & ontwikkeling van de stad op de stand van Vastgoedmarkt Transformatieplein (locatie: hal 11, stand 11 ).

Woensdag 5 juni vanaf 16.30 uur The Educated Drink i.s.m. AAA MRE, MSRE AA in de stand van MRP (locatie: hal 11, stand 16).

Donderdag 6 juni om 11.00 uur slotdebat funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award en uitreiking ASRE-opleidingswaardecheque.

Op de drie PROVADAdagen kunt u op onze stand terecht om van gedachten te wisselen over uw ontwikkelmogelijkheden of om een kop koffie te drinken met andere studenten, docenten en alumni.

Tot ziens op 4,5 en 6 juni 2019!

U kunt ons vinden in Hal 12 Stand 58

Amsterdam School of Real Estate
Jollemanhof 5
1019 GW AMSTERDAM
Email »
Website »

Take a Seat

Activiteiten

 

Ons team

N.M.Wagenaar

Studieadviseur Afspraak maken »

D.Nijhof

Directeur Bedrijfsvoering Afspraak maken »