Voorgeprogrammeerd netwerken naar persoonlijke voorkeur

Twee jaar geleden introduceerden wij PROVADA FUTURE waar innovatie  in de sector centraal staat. PROVADA FUTURE verbindt mensen en bedrijven om vernieuwing in vastgoed te versnellen. De afgelopen editie hebben we dit onderdeel niet alleen flink uitgebreid, maar ook -hoe kan het anders- vernieuwd. Zo kon je deelnemen aan TAKE A SEAT: voorgeprogrammeerd netwerken naar persoonlijke voorkeur. Dat levert méér op dan een goed gesprek.

Op een beurs wil je de juiste mensen ontmoeten; dat is voor veel deelnemers het belangrijkste doel. Maar ook het lastigste te bereiken, zeker als het aankomt op toeval.  

PROVADA FUTURE heeft daar in 2017 verandering in gebracht met TAKE A SEAT. We hebben voor dit jaar besloten om TAKE A SEAT nog verder uit te breiden.

Als beursbezoeker krijg je vooraf een gepersonaliseerde mail met een overzicht van tafels. Zo kun je zien wie deelneemt aan zo’n gesprek en je kunt meteen een stoel reserveren. Daarmee ben je "verzekerd" van een zinvolle ontmoeting in de intieme setting van één tafel.

Heb jij altijd al met die ene persoon over dat ene onderwerp willen praten? Houd ons dan in de gaten en zorg ervoor dat jij aan DIE tafel een plekje krijgt

 

Gepubliceerd
18-01-2018

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts