Vastgoedbeurs PROVADA verplaatst naar 3, 4 & 5 november

Vastgoedbeurs PROVADA verplaatst naar 3, 4 & 5 november

PROVADA heeft besloten om de vastgoedbeurs van 16-18 juni te verplaatsen naar 3, 4 & 5 november 2020. Met dit vroege besluit willen wij onze standhouders en bezoekers duidelijkheid en ruimte geven om zich te kunnen richten op hetgeen nu en straks nodig is voor de eigen bedrijfsvoering. 

Er is sinds vorige week veel veranderd. Vanaf onze thuiswerkplekken voelen we allemaal de ernst en de gevolgen van deze gezondheidscrisis. We begrijpen dat veel mensen zich zorgen maken en we leven mee met iedereen die het zwaar heeft. De aandacht gaat uit naar andere zaken dan PROVADA. Wij maken daarom pas op de plaats. Met dit besluit geven we hopelijk iedereen de ruimte om zich te richten op de belangrijkere zaken.

Nieuwe datum: 3, 4 & 5 november

Nu alle evenementen van maart, april en mei worden verplaatst, ligt er een enorme opgave bij de evenementenlocaties zoals de RAI. Het is een grote puzzel waarbij wij natuurlijk ook kijken naar de verplaatsingen van de internationale vastgoedbeurzen. Op basis van de beschikbare dagen van de RAI, hebben wij voor deze datum gekozen. In principe verhuizen alle sprekers, bijeenkomsten, activiteiten, registraties en logistieke zaken mee naar deze nieuwe datum.

PROVADA & NEPROM

PROVADA & NEPROM hebben besloten om de krachten te bundelen en het programma van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) op 4 november en PROVADA te combineren. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen een sterk programma kunnen maken.

PROVADA doet er alles aan om deze logistieke uitdaging zo goed mogelijk te organiseren en alle nieuwe uitdagingen en vragen op te lossen en/of te beantwoorden.

Reeds gekochte entreekaarten verhuizen mee naar de nieuwe datum. Indien u op de nieuwe datum niet in de gelegenheid bent PROVADA te bezoeken, kunt u uw entreekaart eventueel op een andere naam laten zetten. Restitutie van de entreekaart is helaas niet mogelijk.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Cerille Roelofsen, cerille@provada.nl, T +31 (0)30 - 605 14 24.

Wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Gepubliceerd
21-03-2020

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts