Vacature Frontoffice medewerker

Vacature Frontoffice medewerker

Leuke startersfunctie bij beursorganisatie
Wij zoeken per direct een enthousiaste en servicegerichte collega m/v die onze standhouders én het team maximaal ontzorgt. Als eerste aanspreekpunt van en voor de organisatie heb je telefonisch veel contact met onze standhouders, ontvang je onze gasten, maak je afspraken en reserveringen en regel je alle facilitaire en administratieve zaken voor het reilen en zeilen op kantoor. Daarnaast assisteer je bij het organiseren van de vastgoedbeurs PROVADA en andere events.                                                                                                                                       

Profiel kandidaat
Ben je van nature een goede gastheer/vrouw? Heb je oog voor detail en gevoel voor sfeer? Ben je accuraat en kom je altijd je afspraken na? Dan ben jij misschien voor ons de juiste kandidaat.

Je komt te werken in een klein, hecht team met 6 collega’s en met een grote ambitie voor de toekomst. We leven van en voor de beurs maar we willen tegelijkertijd onze vleugels uitslaan en groeien. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen maar we vragen ook flexibiliteit en initiatief.

De functie is voor 32 tot 40 uur op onze locatie in Nieuwegein. Het salaris is marktconform, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Functie-eisen
Een afgeronde passende MBO opleiding (Officemanagement/Secretarieel/Frontoffice/Facilitair). Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en je kunt je ook in de Engelse taal goed uitdrukken. Kennis van het Office365 pakket is een vereiste. Enige stressbestendigheid is een pré (en dat zeggen we niet voor niets).

Wie zijn wij?
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Wij organiseren dit driedaagse netwerkevent al 15 jaar en trekken nog steeds jaarlijks meer standhouders en bezoekers naar de beurs. In opmaat naar de beurs organiseren wij ook diverse side- en social events en werken met partners doorlopend aan de programmering. Onze beurs vindt plaats in de RAI Amsterdam, maar we werken daarbuiten vanuit ons kantoor in Nieuwegein.

Interesse?
Is deze functie je op het lijf geschreven, neem dan contact op met Mayra Rijkse via e-mail of per telefoon op 030-6051424.

Gepubliceerd
10-09-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts