Utelisys ook in 2018 weer vertegenwoordigd op de PROVADA

Internet en Technologie Provider Utelisys ook in 2018 vertegenwoordigd op de PROVADA

De verdergaande convergentie tussen Real Estate en Technologie is voor Internet en Technologie Provider Utelisys de reden om ook in 2018 weer deel te nemen aan de PROVADA.

Utelisys levert gebouwcentrale Managed Internet / WiFi en Streaming IPTV diensten binnen multi-functionele gebouwen, zoals Studenten wooncomplexen, zoals Campus Diemen Zuid van Greystar (foto), maar ook wooncomplexen voor Young Professionals, Expats, en tevens Hotels en Bedrijfsverzamelgebouwen.

Refererende aan het referentie portfolio, levert Utelisys haar diensten zowel aan private partijen als woningbouwcorporaties, binnen gebouwen van tijdelijke aard danwel permanente bouw.

De gebouwen worden door Utelisys door middel van een glasvezel gekoppeld aan het datacenter, waarover vervolgens de Internet en TV diensten worden getransporteerd tot in de technische ruimte van het gebouw.

Vanuit deze ruimte volgt dan de distributie over gebouwcentrale databekabeling danwel glasvezel, naar de wooneenheden / appartementen, een end-to-end dienstverlening van datacenter tot datapoort in de woningen.

Op dit gebouwcentrale IP netwerk kunnen dan tevens de gebouwgebonden installaties en IoT componenten worden gekoppeld.

De dienstverlening van Utelisys is Circulair omdat Utelisys eigenaar blijft van de zogenaamde ‘Actieve componenten’ benodigd om de Internet / WiFi en IPTV diensten te kunnen leveren aan de eindgebruikers / gebouwgebonden installaties / IoT componenten.

Hiermee is Utelisys tevens verantwoordelijk voor het kosteloze onderhoud van de Actieve componenten, zodat ze behouden blijven en duurzaam hergebruikt kunnen worden in de toekomst.

In 2018 is Utelisys te bezoeken op stand 11 – 12 in de nabijheid van PROVADA-FUTURE en het Vastgoedmarkt Transformatieplein.

Gepubliceerd
03-11-2017

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts