Update Coronavirus

Update Coronavirus

Update 7 mei:

Tijdens de persconferentie van het kabinet van woensdag 6 mei werd een nieuwe fase in de strijd tegen corona aangekondigd. Met perspectief voor diverse beroepsgroepen en versoepeling van maatregelen. Over beurzen en andere zakelijke evenementen is (nog) niets gemeld. Wat betekent dit voor PROVADA, de RAI en standhouders?

Natuurlijk zijn we blij met de versoepeling van maatregelen en de voorzichtige openstelling van de economie. We begrijpen goed dat grote evenementen voorlopig nog niet aan de orde zijn. Alles op z’n tijd. Tegelijkertijd betekent dit ook dat we nog geen duidelijkheid kunnen geven aan onze standhouders en bezoekers in november. Wij zijn inmiddels op (bijna) alles voorbereid en hebben creatieve scenario’s klaarliggen om de 1,5m beurs op een veilige en effectieve manier vorm te geven. Dat we hierbij naar hybride vormen kijken (combinatie offline en online), spreekt in deze tijd voor zich.

Maar ….  we hebben ook een naam hoog te houden als het gaat om de kwaliteit en de sfeer van PROVADA. Zolang de overheid geen besluit neemt voor onze tak van sport, zullen wij zelf – tijdig – een besluit nemen. Zoals wij dat eerder in maart ook al deden. Voor ons is het waarborgen van de kwaliteit, zoals wij dat voor ogen hebben, een doorslaggevend criterium. Wij hopen uiteraard op snelle besluitvorming van de overheid en daarna de RAI maar bij het uitblijven hiervan zullen wij medio juni een besluit nemen over het voortzetten van de beurs.

Hoezeer het ons ook spijt, organisatoren en publiek moeten dus nog even afwachten.

Voor updates en nieuwe activiteiten, volg ons op onze social media kanalen.

Gepubliceerd
07-05-2020

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts