UC360 wint PropTech Award 2019

UC360 wint PropTech Award 2019

De Nederlandse tech startup UC360 heeft de Provada PropTech Award 2019 gewonnen.

Van de 20 deelnemende jonge tech bedrijven met een oplossing voor de vastgoedsector, kwam de VR specialist UC360 als favoriet uit de bus, op de voet gevolgd door KYP flow.  

PROVADA biedt sinds 2016 het podium aan Start-ups op het Innovatieplein PROVADA FUTURE. De selectie van Start-ups verloopt via een competitie die jaarlijks in februari wordt gehouden op basis van open inschrijving en voorselectie. De 20 winnaars daarvan mogen zich drie dagen presenteren op de drukbezochte PROVADA in RAI Amsterdam. In het najaar opent PROVADA weer de inschrijving voor 2020.

 
De aangesloten partners van PROVADA FUTURE stemden op de laatste beursdag voor het meest veelbelovende proptech bedrijf. Oprichter Henrik Hellman was zichtbaar verrast door de winst. “We gaan keihard door om online écht te communiceren, net als in het echte leven.” UC360 is het eerste bedrijf ter wereld dat virtual reality tours aanbiedt voor vastgoedobjecten. De robot die daarvoor wordt gebruikt, trok veel bekijks op de beursvloer.
 

Bekijk hier de winnaar: Provada PropTech Award 2019

Are we Fit for the Future?

Het thema van de 15e PROVADA, ‘Are we Fit for the Future’ is goed opgepakt bij de inhoudelijke bijeenkomsten en activiteiten op de beurs. Kenmerkend voor het PROVADA FUTURE-plein, is de significante groei van technologie- en mobility partners die hier samenkomen om de vastgoedsector beter te leren kennen en vice versa. Voor nieuwkomers zoals AECOM en SKEPP was veel interesse. Ook de inhoudelijke sessies over AI, blockchain, data en community management trokken veel bezoekers.

PROVADA FUTURE is het podium voor technologische innovaties & inspiratie voor de vastgoedsector. PROVADA organiseert samen met contentpartner Holland ConTech & PropTech, een inspirerend driedaags PropTech programma met Keynotes, Powertalks, Meetups, Matchmaking en Ronde tafels. Voor iedereen die zich klaar wil maken voor de toekomst. PROVADA faciliteert de verbinding tussen de technologiepartners en de vastgoedsector.

Gepubliceerd
06-06-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts