TAKE A SEAT OP PROVADA

Een dag PROVADA wil je optimaal benutten. De vastgoedbeurs blijft groeien in bezoekers en bijeenkomsten, dus is het zaak om door de bomen het bos te blijven zien. Want ook op de beursvloer wil je return on investment. Mensen zeggen vaak dat ze op PROVADA meer prominente relaties ontmoeten dan ze doorgaans in een maand voor elkaar krijgen. Dat is mooi, maar we leggen de lat hoger: Met TAKE A SEAT bevordert PROVADA relevante gesprekken met onverwachte vakgenoten.

Hoe werkt dat? TAKE A SEAT. In de kern is het een digitaal instrument om geprogrammeerd te netwerken op inhoud èn verrassing. Op de beurs plaatsen we tafels waaraan bezoekers kunnen plaatsnemen, die vooraf hebben ingetekend op een onderwerp. Ze kennen elkaar (waarschijnlijk) niet, maar hebben met elkaar gemeen dat ze vanuit hun achtergrond en interesse graag willen discussiëren of brainstormen over een specifieke vastgoedkwestie. Die kwestie is door een standhouder ingebracht op onze website, omdat hij kennis en inspiratie zoekt buiten zijn eigen kring.

Wie een tafel wil organiseren en wie wil aanschuiven, vindt via www.provada.nl een handige tool om tijd en ruimte te reserveren. In de aanloop naar PROVADA zal de lijst met prangende vastgoedkwesties groeien en kan iedereen met een beursticket een stoel reserveren. Zo ontstaat een tafel vol mensen met uiteenlopende ideeën en expertise, oude rotten en jonge honden, en één gezamenlijk doel: het onderwerp op tafel aansnijden en elkaar helpen. Haal méér uit de beurs: TAKE A SEAT!

Gepubliceerd
13-02-2018

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts