PROVADA sluit zich aan bij Blockchain-netwerk FIBREE

PROVADA sluit zich aan bij Blockchain-netwerk FIBREE

FIBREE, de Foundation for International Blockchain en Real Estate Expertise heeft nieuwe partnerships gesloten met PROVADA, Odyssey Hackathon, Holland ConTech & PropTech en Global PropTech. Deze partnerships versterken elkaar in het doen van experimenten met blockchain-toepassingen, het verzamelen van de ervaringen en kennis die daaruit voortkomt en vervolgens het delen van deze expertise zowel met de vastgoedsector als met IT- en blockchainexperts.

FIBREE brengt wereldwijd vastgoedprofessionals samen met blockchainexperts. Door mensen met elkaar de mogelijkheden en uitdagingen van blockchain te laten ontdekken, wil FIBREE bijdragen aan de adoptie van deze nieuwe veelbelovende, maar nog onbekende technologie in de vastgoedwereld.

De nieuwe partnerships van FIBREE met PROVADA, Holland ConTech & PropTech, Global PropTech en Odyssey, zorgen samen voor een groot bereik onder het brede vastgoedpubliek én blockchainers/IT specialisten in Nederland en internationaal. Op 4, 5 en 6 juni verzorgt FIBREE het inhoudelijke blockchainprogramma op PROVADA Future. Hierin komen specifieke thema’s aan de orde in verschillende werkvormen (keynotes, onderzoek, workshops, ronde tafels etc). Zo programmeren we op dinsdag 4 juni blockchainexperimenten voor de corporatiesector en op woensdag The state of the blockchain (research). Op donderdag 6 juni presenteren de (vastgoed-gerelateerde) prijswinnaars van de Odyssey Hackathon 2019 hun blockchainoplossing op PROVADA Future.

Op 4 maart vindt een eerste kennismakings-bijeenkomst plaats voor alle aanbieders in Nederland van blockchain-gerelateerde vastgoedoplossingen. De eerste officiële FIBREE Meetup zal niet lang daarna plaatsvinden op 21 maart in Amsterdam.

Gepubliceerd
12-02-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts