PROVADA FUTURE STARTUP BATTLE: DE WINNAARS

PROVADA FUTURE STARTUP BATTLE: DE WINNAARS

PROVADA FUTURE, het innovatieplatform van de vastgoedbeurs PROVADA, biedt een podium aan tech startups en hun innovaties. Daarom hebben wij op 5 februari jl. voor de tweede keer de PROVADA FUTURE Startup Battle georganiseerd. De winnaars presenteren zich in juni op het PROVADA FUTURE plein (hal 11 – stand 10).

Circa 50 geselecteerde startups presenteerden hun product aan een vakjury bestaande uit PROVADA FUTURE-partners en experts. De categorieën waarvoor de startups zich inschreven zijn:
Sustainable & Well being, Commercial Real Estate (smart buildings), Residential (smart homes) en Mobility.

Wouter Truffino (CEO en founder Holland ConTech & PropTech): “Het FUTURE plein is de plek waar startups de mogelijkheid krijgen om hun product te laten zien aan de vastgoedsector. PropTech staat aan het begin van een doorbraak, gevestigde PropTech organisaties zoals bijvoorbeeld OfficeApp, Parkbee, Lone Rooftop, Hello Energy en Amber laten zien wat er nu al mogelijk is. Ik ben heel trots op de corporate partijen die dit niveau mede mogelijk maken waardoor innovatie en digitalisering een vaste plek krijgen op dé vastgoedbeurs van het jaar.”

Jurylid en PropTech-expert Thijs van der Burgt (CEO en founder Office App) over de Startup Battle: "Twee dingen vielen mij op tijdens de competitie; enerzijds de hoge kwaliteit van de product pitches van de startups waarbij o.a. het thema efficiënter gebruik van data veel terugkwam. Anderzijds viel me ook de interesse en goede vragen vanuit de jury op. Hieruit kun je opmaken dat ook de ‘gevestigde’ orde stappen heeft gemaakt en nog meer stappen gaat zetten. Als al deze partijen samenkomen bij PROVADA, belooft het een inspirerende beurs te worden."

De Startup Battle is uitgevoerd in samenwerking met Holland ConTech & PropTech.

De 20 winnaars zijn ….

3DUniversum, AMMANU LED-Intelligence, CyBe Construction, Flamingo.report, Healthy Workers, Hét Bouwbedrijf, Innobrix (by Smart2IT), KYP Flow, LegalThings, PARKnCHARGE, Ritswand, Smartvatten, Sustainer Homes, UC360, uHoo, UpcyGran, WELBO, White Lioness technologies, Ziggu en Zoncoalitie.

Bekijk hier het volledige persbericht.
Bekijk hier de aftermovie van de Startup Battle 2019

Gepubliceerd
06-02-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts