OVERNAME PROVADA

OVERNAME PROVADA

PERSBERICHT | Nieuwegein, 15 maart 2019
 

OVERNAME PROVADA

Oprichter en algemeen directeur van PROVADA, A.W. (Flip) Kerkhoven, draagt per vandaag, 15 maart 2019, PROVADA BV over aan de nieuwe eigenaar P. (Peter) Schreuter.

Flip Kerkhoven (70) nam 14 jaar geleden het initiatief voor het oprichten van de vakbeurs PROVADA in de RAI Amsterdam. Met veel enthousiasme, overtuiging en passie heeft Kerkhoven met zijn team PROVADA tot een succes van formaat gemaakt. Met de 15e editie in aantocht, heeft het grootste vastgoedplatform van de Benelux een vaste positie verworven in de agenda’s van de vastgoedprofessionals.

Peter Schreuter (48) is sinds 2006 werkzaam bij PROVADA en een bekend gezicht bij het PROVADA publiek. Sinds 2013 maakt hij onderdeel uit van de directie. Flip is dan ook verheugd dat Peter het bedrijf voortzet en met het team PROVADA de komende jaren verder gaat ontwikkelen als een platform organisatie.

Schreuter: “We zullen nog meer de verbinding zoeken met andere (netwerk)organisaties, actief op het snijvlak van bouw & vastgoed en technologie. Dit zal niet alleen tot nieuwe samenwerkingen en activiteiten leiden, maar ook een andere dynamiek in de organisatie brengen. Met de focus op vernieuwing en professionalisering van de organisatie kunnen we voor onze belangrijkste stakeholders relevant en waardevol blijven.”

Over PROVADA
4, 5, 6 JUNI 2019 – RAI AMSTERDAM


PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Tijdens deze driedaagse beurs bieden we een programma met toonaangevende sprekers, paneldiscussies, workshops en een scala aan netwerkmogelijkheden op themapleinen en in de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 25.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

Bijlagen:
- Persbericht
- Afbeelding

Gepubliceerd
15-03-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts