Nicole Maarsen treedt toe tot Raad van Aanbeveling

Nicole Maarsen, directeur Vastgoedbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, is toegetreden als lid van de Raad van Aanbeveling van de PROVADA.
Voorheen was Nicole werkzaam bij ING, Nationale Nederlanden en Maarsen Groep. De laatste jaren was zij als zelfstandig adviseur actief voor onder meer HAL Investments en Round Hill Capital.

PROVADA is zeer verheugd met de toetreding van Nicole Maarsen tot de Raad van Aanbeveling. Peter Schreuter, managing director: “ Wij zijn ervan overtuigd dat de ervaring en expertise van Nicole een buitengewoon waardevolle aanvulling zal zijn voor PROVADA, het landelijke platform voor de vastgoedbranche.” Met de snel veranderende tijden en grote uitdagingen waar we als branche mee te maken krijgen, hebben we met Nicole een goede “vinger aan de pols”

De Raad van Aanbeveling adviseert PROVADA vanuit verschillende expertisegebieden en heeft als doel de beurs inhoudelijk verder te verdiepen. De andere leden van de Raad van Aanbeveling zijn: Lesley Bamberger, directeur Kroonenberg Groep, Roel van de Bilt, directeur Rabo Real Estate Finance, Wienke Bodewes, CEO Amvest, Hans Hillen, voormalig minister defensie, Ger Jaarsma, algemeen voorzitter NVM, Eva Klein Schiphorst, directeur Business Unit Industry & Public building Royal Haskoning DHV, Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland, Daan van der Vorm, directeur / eigenaar Vorm Ontwikkeling en Edwin van den Berg, directievoorzitter Van Wijnen Groep.

Gepubliceerd
24-04-2018

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts