MRP Development tekent nieuw driejarig contract PROVADA

MRP Development tekent nieuw driejarig contract PROVADA

MRP Development is de afgelopen drie jaar aanwezig geweest op PROVADA en zal ook de aankomende drie jaar weer een stand hebben op de beurs en inhoudelijk deel uitmaken van de programmering van deze belangrijke vastgoedbeurs.

Bart Meijer, CEO MRP Development: “We zijn blij dat we tot 2022 weer zichtbaar zijn op deze belangrijke beurs. Het geeft ons de kans om in een paar dagen veel van onze relaties te spreken, nieuwe contacten te leggen en kennis te delen."

MRP Development nam ook dit jaar actief deel het aan het inhoudelijke programma, tijdens een bijeenkomst over integrale duurzaamheid op dinsdag 4 juni om 12.00 uur is er een plenaire, interactieve discussie, waar onder andere wordt ingegaan op veranderingen die nodig zijn om de gebouwde omgeving in 2040 ‘Paris Proof’ te krijgen. MRP Development is met het project Cartesiusdriehoek Blue District in Utrecht continue bezig met dit vraagstuk.

Peter Schreuter, directeur PROVADA: "PROVADA is er trots op dat MRP Development heeft besloten de samenwerking voor de aankomende drie jaar voort te zetten. MRP Development heeft zich in een korte tijd ontwikkeld tot één van de grootste vastgoedontwikkelaars van Nederland en is in die hoedanigheid niet meer weg te denken op de PROVADA. Onder leiding van Bart Meijer verwachten wij nog veel mooie, innovatieve en duurzame projectontwikkelingen de aankomende jaren en zijn wij blij dat wij met elkaar verder kunnen bouwen aan het toevoegen van waarde voor de markt”.

Over MRP Development
MRP Development is één van de grootste en snelst groeiende vastgoedontwikkelaars van Nederland en haar vastgoedontwikkelportefeuille omvat inmiddels zo’n 1.260.000 m² vastgoed. Daarvan bestaat een aanzienlijk deel uit grootschalige gebiedsontwikkelingen, zoals Amsterdam Down Town Osdorp, Utrecht Kruisvaartkade en AnnA, het voormalige complex van Sociale Zaken in Den Haag. MRP Development heeft in 2018, naast Cartesiusdriehoek, ook een tender in Amsterdam gewonnen en het World Fashion Centre aangekocht. Kernwaarden van MRP Development zijn: kwaliteit, duurzaamheid, leefbaarheid, diversiteit en innovatie.
Het team van MRP Development bestaat uit ongeveer dertig bevlogen en energieke collega’s die samen dagelijks bouwen aan de missie van de organisatie: vastgoed zodanig ontwikkelen dat iedereen zich thuis voelt, ongeacht nationaliteit, cultuur en achtergrond.

Gepubliceerd
12-06-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts