Metropoolregio Amsterdam sterk vertegenwoordigd op PROVADA 2019

Metropoolregio Amsterdam sterk vertegenwoordigd op PROVADA 2019

De gemeentelijke partners op de MRA-stand zien de Provada vanuit hun gezamenlijke vastgoedmarketingstrategie als een belangrijke gelegenheid om het netwerk met investeerders, ontwikkelaars, bouwers, adviseurs en eindgebruikers te versterken en uit te breiden vanuit een regionaal perspectief.

De enorme technologische, demografische en economische dynamiek in de hele metropool zorgt voor veel vernieuwing in de vastgoedwereld. Samenwerking tussen publieke en private partijen en tussen verschillende disciplines is essentieel om te anticiperen op de steeds veranderende vraag naar vastgoed. Met het thema ‘Are we fit for the future’ speelt PROVADA hier ook deze editie goed op in.

De MRA-partners zullen zichtbaar zijn in de inhoudelijke PROVADA programmaonderdelen om de leidende rol als Nederlands sterkste stedelijke regio meer diepte te geven. Zowel bouw- en ontwikkelmogelijkheden en investeringskansen in alle segmenten als een groeiend aandeel aan transformatie-opgaven komen daarbij aan bod. Bij dat alles staan een duurzame, bereikbare, betaalbare en gezonde metropool centraal.

MRA-partners zijn o.a.: Amsterdam Grond en Ontwikkeling, Amsterdam Zuidas, Port of Amsterdam, Zaanstad, Almere, Lelystad, Haarlemmermeer, Purmerend, Amstelveen, SADC en Platform Bedrijventerreinen en Kantoren.

De Metropoolregio Amsterdam ontmoet u graag op de stand!

Gepubliceerd
15-01-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts