Jouw videoboodschap op ons platform

Jouw videoboodschap op ons platform

Je kiest niet voor niets voor een stand op een vakbeurs. Je wilt je bedrijf presenteren, positioneren, de bezoekers iets laten zien of vertellen. Helaas, het kan nu nog even niet in de fysieke vorm. Andere tijden vragen om andere vormen. Daarom stellen wij ons digitale platform ter beschikking aan onze standhouders die NU van zich willen laten horen.

Maak een korte videoboodschap voor het PROVADA publiek. Denk aan 30 seconden. Inderdaad de elevator pitch. Bedenk goed wie je wilt aanspreken of door wie je gezien wilt worden. En vergeet niet de aftiteling. Het mag ook een passende boodschap voor de sector zijn. Alle ingezonden video’s die wij voor ons publiek geschikt achten - in toon en inhoud - gaan wij plaatsen op ons platform. Inzenden kan tot 16 juni 2020 via WeTransfer naar info@provada.nl 

En op dit platform gaan we meer content delen. Actualiteiten en standhouder nieuws. In verschillende (online) formats voor verschillende doelgroepen. Zodat we elk verhaal, elke boodschap, het juiste podium kunnen bieden.

PROVADA TALKSHOWS

Tijdens de reguliere PROVADA dagen van 16 tot 18 juni organiseren wij PROVADA TALKSHOWS die u via een livestream kunt volgen. Houd deze data vrij in de agenda.
Wij houden je op de hoogte van onze online programmering en nieuwe online diensten.

Blijf ons volgen! Bel of mail ons voor vragen en suggesties.

Blijf veilig en gezond.

 

 

Gepubliceerd
06-04-2020

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts