Jan Snel Flexibel Bouwen is uiteraard in 2018 wederom op de PROVADA aanwezig

Net als de afgelopen 12 jaar is Jan Snel Flexibel Bouwen ook in 2018 weer aanwezig op de grootste vastgoedbeurs van Nederland, de Provada. CEO van Jan Snel, Harry van Zandwijk, tekende op 15 november met Flip Kerkhoven de overeenkomst voor een plaats op de PROVADA.

Jan Snel Flexibel Bouwen heeft meer dan 55 jaar ervaring in modulair bouwen. Van kantoorpanden, zorgcentra, scholen, ziekenhuizen tot aan bankfilialen, wij regelen het. In Amsterdam realiseerde Jan Snel al het grootste modulaire gebouw van Europa; Ravel, een studentenhuisvesting voor 800 studenten. Een logische stap was de introductie van de Snelwoning tijdens de afgelopen Provada. Een volwaardige eengezinswoning in 6 basistypen die in 20 weken na ondertekening van de opdracht gereed is voor haar bewoners.

De kracht van Jan Snel is het denken in oplossingen. Kan niet, bestaat bijna niet. Dat is uniek in een sector die al sinds jaar en dag dezelfde manier van werken hanteert. Harry van Zandwijk; “Wij geven een unieke 'Geen Gezeur Garantie’ bij al onze opdrachten. Wij regelen het gewoon voor onze opdrachtgevers. Vooraf weten we precies wat er moet gebeuren, we bouwen modulair, wat betekent dat gebouwen grotendeels bij ons in de fabriek gemaakt worden en op locatie monteren we het geheel. Daardoor hebben we geen last van weersomstandigheden, nagenoeg geen meerkosten en kunnen we sneller bouwen dan anderen in de markt.”

Jan Snel Flexibel Bouwen is een toonaangevende, internationaal opererende familieonderneming. Gestart in 1960 en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met ruim 300 medewerkers en zo’n € 150 miljoen omzet. Jan Snel heeft vestigingen in Montfoort, Hulst, Eemshaven, Bornem in België en Hürth-Knapsack in Duitsland.

Gepubliceerd
08-12-2017

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts