Grid Pattern

WAARSCHUWING: spam mailing!

19 Oktober 2018

Eventdbbrite.info en B2B Contact List sturen een mailing met het aanbod om de deelnemerslijst van PROVADA te kopen. Wij delen u mee, dat er geen enkele sprake is van samenwerking of verbondenheid tussen PROVADA en bovenstaande partijen en dat PROVADA geen exposantengegevens (heeft) verstrekt.

Tevens stuurt Fairs & Business en/of International Fairs Directory een mailing met een formulier om gegevens te corrigeren. Na ondertekening van de brief betaalt men voor een periode van 3 jaar,  respectievelijk € 1177,- / €1212,- per jaar voor publicatie van de betreffende gegevens. Deze brief suggereert bedoeld te zijn om correcties door te geven op de vermelding in hun database, en deze zo up-to-date te houden.

Of u, als exposant, gebruik wil maken van de mogelijkheid opgenomen te worden in database van Fairs & Business en International Fairs Directory, kunnen wij natuurlijk niet voor u beslissen. Wij benadrukken echter, dat in deze database slechts de gegevens zijn opgenomen van die bedrijven, die zich al dan niet vrijwillig en tegen betaling hebben laten registreren. Om deze reden alleen al kan van een compleet en betrouwbaar bestand geen sprake zijn.

Voor de volledigheid delen wij u mee, dat er geen enkele sprake is van samenwerking of verbondenheid tussen PROVADA en Fairs & Business en/of International Fairs Directory. Zij vermeldt ook in haar brief, dat zij “onafhankelijk, objectief, en niet verbonden aan enige organisator” is.

Wij vermoeden, dat Fairs & Business en/of International Fairs Directory de bedrijfsnamen uit onze standhouderslijst on-line gehaald heeft en vervolgens zelf de adressen on-line heeft opgezocht.  Wij verzekeren u, dat PROVADA op geen enkele wijze samenwerkt met Fairs & Exhibitions en/of International Fairs Directory en haar geen exposantengegevens (heeft) verstrekt.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 – 605 14 24 of e-mail: info@provada.nl

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie