Grid Pattern

Géén PROVADA beurs in november maar wél een uniek PROVADA evenement in de RAI

25 Juni 2020

Per 1 juli worden de coronaregels verder verruimd. Ook voor evenementen komt er gelukkig weer wat ruimte. Kleinschalige evenementen zijn weer mogelijk en zelfs voor grotere evenementen kun je met de nodige creativiteit én met inachtneming van de anderhalve meter weer aan de slag. Dat is goed nieuws. Wat betekent dit voor de beurs PROVADA in november 2020?

Als beursorganisatie hebben we de afgelopen weken met de RAI en andere organisatoren heel veel scenario’s doorlopen. Met een goed protocol in de hand kan er – op papier – heel veel. Maar wij zijn mensen van de praktijk. Beleving en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en we willen het graag iedereen naar de zin maken. De beperkende maatregelen met looproutes, timeslots, aantal bezoekers, etc, passen daar in onze optiek niet bij. Bovendien verwachten wij dat ook standhouders (extra) kosten gaan maken om de mensen veilig te kunnen ontvangen op stands en pleinen. Dit alles heeft ons doen besluiten om PROVADA 2020 in zijn ‘reguliere’ vorm géén doorgang te laten vinden.

We benadrukken hier graag dat de ‘reguliere’ vorm niet gaat plaatsvinden, want PROVADA is er wel voor u op 3, 4 en 5 november. Zonder stands! Wij maken van de nood een deugd en gaan in onze hallen in de RAI een uniek PROVADA evenement neerzetten waar je heen gaat voor ontmoetingen, netwerken, inhoud en fun. Zonder stands dus maar hopelijk met heel veel vastgoedprofessionals. Een PROVADA evenement dat je niet wilt missen. Reserveer de datum in je agenda! Ook komen we terug mét PROVADA Live, onze nieuwe online beursvariant waar we op 16 & 17 juni mee hebben proefgedraaid.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie