Interparking komende 3 jaar weer aanwezig met slimme parkeeroplossingen

Ook in 2018, 2019 en 2020 zal Interparking weer vertegenwoordigd zijn op de PROVADA. Dinsdag 7 november tekende Rolf Oostendorp, CEO van Interparking Nederland, en Peter Schreuter, Managing Director van PROVADA, de overeenkomst voor een standplaats op de grootste vastgoedbeurs in Nederland.

Peter Schreuter: “We zijn verheugd dat Interparking ook de komende drie jaar zal bijdragen aan het overbrengen van kennis en expertise over parkeren als onderdeel van vastgoedontwikkeling.”

Interparking is één van de toonaangevende exploitanten van parkeervoorzieningen in Europa met meer dan 800 parkeervoorzieningen in negen Europese landen. Interparking investeert continu in de verbetering van haar parkeervoorzieningen en dienstverlening, waarbij de focus ligt op kwaliteit, mobiliteit en milieu.

Rolf Oostendorp: “Wij kijken uit naar de eerstkomende PROVADA. Het is dé uitgelezen kans om met andere partijen uit de vastgoedwereld te sparren over slimme mobiliteitsoplossingen en ontwikkelingen in de vastgoedsector.”

Hoogwaardige parkeervoorzieningen
Het beheren, exploiteren, ontwikkelen en financieren van parkeervoorzieningen is de corebusiness van Interparking. In Nederland exploiteert Interparking op dit moment 126 parkeervoorzieningen met in totaal meer dan 45.000 parkeerplaatsen.

Interparking investeert in kwalitatief hoogwaardige Europese steden en regio’s met als voorbeelden parkeergarage Markthal in Rotterdam, IJDock in Amsterdam, Museumkwartier in Den Haag en Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Deze parkeervoorzieningen zijn allen onderscheiden met een prestigieuze ESPA Gold Award.

Hieruit blijkt dat Interparking hoge kwalitatieve eisen stelt aan haar parkeervoorzieningen. Tijdens de ontwerpfase staat de klant centraal, wordt rekening gehouden met omgevingsfactoren en veel aandacht besteed aan het realiseren van een efficiënte in-, door- en uitstroom van automobilisten en voetgangers. Hierbij worden de nieuwste technologieën toegepast zoals parkeergeleidingssystemen, online reserveren en slimme toegangs- en betalingssystemen.

Smart mobility op PROVADA 2018
Wil jij meer weten over smart mobility? In 2018 is Interparking te bezoeken in hal 12, stand 38. Kom langs en treed in overleg over uw parkeervraagstukken of ontdek alles over de toekomst van parkeren.

Gepubliceerd
20-11-2017

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts