Hans de Boer opent 15e editie PROVADA

Hans de Boer opent 15e editie PROVADA

De 15e editie van de vastgoedbeurs PROVADA wordt geopend door Hans de Boer, voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Met als overkoepelend thema ‘Are we fit for the Future?’ zal hij aandacht vragen voor de vele grote uitdagingen die de komende periode op ons pad zullen komen.

Hans de Boer: “Nederland zit aan de max van onze capaciteit: woningmarkt, wegen, Schiphol, energienetwerk. De tijd is aangebroken om op een duurzame manier te investeren in de harde assets van ons land.”   

Hans de Boer is sinds 2014 voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. De Boer (64) was ondernemer en commissaris en bouwde daarnaast de nodige ervaring op in de wereld van de (Haagse) lobby voor ondernemers. Hij was in de periode 1997-2003 voorzitter van MKB-Nederland. De laatste 10 jaar voor zijn benoeming bij VNO-NCW was Hans De Boer commissaris en adviseur bij diverse organisaties.

Als voorzitter van VNO-NCW is hij vice-voorzitter van de SER en co-voorzitter van de Stichting van der Arbeid. Hans de Boer studeerde economie (hoofdrichtingen econometrie en openbare financiën) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bekijk hier het volledige persbericht

Gepubliceerd
07-02-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts